ZOEVA VEGAN BRUSH SET

IMG_6286

Ostin viime Norjan reissullani kauan himoitsemani Zoevan sivellinsetin. Päädyin synteettisestä karvasta tehtyihin vegaanisiin siveltimiin.
Siveltimien karva on ihan uskomattoman pehmeää ja ne häivyttävät kauniisti meikin kuin meikin. Hintaa en enää tarkkaan muista, mutta se taisi olla 60-70 euron luokkaa. Eli ei mielestäni kovin paha hinta näin monesta siveltimestä vaikka tietysti satsaus sekin. Laatu on kohdillaan, joten ostos ei harmita yhtään.

IMG_6290

IMG_6294

106 / Powder

Todella pehmeä ja iso puuterisivellin. Tällä siveltimellä ei puuteria tule koskaan liikaa, sillä saa hyvin kiinnitettyä meikin, mutta puuterikerroksesta tulee todella ohut. 

IMG_6299

104 / Buffer

Tämä Zoevan meikkivoidesivellin muistuttaa hyvin paljon Sigman vastaavaa. Paitsi että Zoevan versio tuntuu olevan paljon parempi. En osaa oikeastaan edes perustella sen paremmuutta, mutta se levittää meikkivoiteen tasaisesti ja pehmeästi. Zoevan buffer tuntuu olevan paljon möyheämpi ja Sigma on taas napakampi. 

IMG_6300

128 Cream Cheek

Siveltimet ovat kaikki synteettisiä, joten ne sopivat niin puuterimaisten kuin myös voidemaistenkin tuotteiden levitykseen. Aitokarvaiset siveltimet imaisevat sisäänsä nestemäiset aineet, jota synteettinen karva ei taas tee. Monet itseasiassa olettavat automaattisesti, että aitoa karvaa olevat siveltimet ovat parempia kuin synteettiset. Nykypäivänä kuitenkin synteettisten taso on noussut huomaavasti ja ne voivat jopa olla pehmeämpiä ja pitkäikäisempiä. Niinkuin tämäkin Cream Cheek sivellin levittää puuterimaiset poskipunat tosi tasaisesti. 
Sen viistomainen muoto on todella hyvä muotoilemaan poskea ja saamaan poskipuna oikeaan kohtaan. Se ei ole myöskään kovin kookas, joten väriä tulee juuri sopivasti.

IMG_6306

110 / Face Shaper

Aivan ykkössuosikkini varjostusten tekoon! Sivellin on napakka, mutta silti hyvin joustava ja todella pehmeä. Sillä on ihan älyttömän helppoa saada varjostus juuri oikeaan paikkaan ja esimerkiksi poskiluun varjostus käy ihan käden käänteessä. Tässä on ihan mahtavaa se, että samalla kun sillä tekee varjon, niin sivellin tuntuu ihan itsestään häivyttävän varjostuksien rajoja. Muutamalla pyörityksellä varjot oikeasti tasoittuvat kasvoille. Jotenkin ihan uskomaton sivellin! 

IMG_6308

142 / Concealer Buffer Brush

Jotkut teistä varmaan muistaa, kun vannoin Sigman suurehkon suippokärkisen kabukin nimeen peiteaineen levitykseen silmien alle. Sen käyttö on nyt kuitenkin täysin jäänyt. Paitsi silloin kun tämä Zoevan Concealer Buffer on pesussa. 
Jotenkin hassua, että siirryin niinkin suurehkosta siveltimestä näin pieneen ja en oikeastaan edes uskonut löytäväni parempaa sivellintä silmänalusten peiteaineen levitykseen. Tässä on vähän sama juttu kuin edellisessä siveltimessä, se levittää ja häivyttää peiteaineen melkein kuin itsestään.

IMG_6310

227 / Soft Definer vegan

Tämä häivytyssivellin on ihan mainio pienten yksityiskohtien häivyttämiseen. Ja jälleen, se hoitaa hommansa melkeinpä automaattisesti. Isompien, kuten luomivaon varjostukseen käytän suosiolla isompaa sivellintä, mutta kun haluan pikkutarkkaa työtä, valitsen tämän. Esimerkiksi "cut crease" rajan häivytys onnistuu tällä, tai vaikkapa ulkonurkan kevyt häivytys. Alaluomellekin olen käyttänyt ja tykkään. 

IMG_6313

317 / Wing Liner

Paras eyeliner sivellin ikinä. Itku tulee, jos joutuu käyttämään jotakin muuta. Jos kokoatte ostoslistaa Zoevalle, niin ottakaa tämä siihen mukaan! 
Jos jälleen verrataan Sigman vastaavaan siveltimeen, on tämä Zoevan sivellin todella ohut ja se on tämän se juttu. Ohuella ja kapealla kärjellä on todella helppo saada tasainen ja tarkkareunainen rajaus. Erityisesti siiven kärki on todella helppo tehdä ilman korjailuja tällä. Siiven tekeminen tuntuu jo sata kertaa helpommalta tällä.

IMG_6317

226 / Smudger 

Tämän porukan turhin sivellin. Täysin turhake se ei ole, mutta aika vähäisellä käytöllä kuitenkin. Se on todella napakka ja pieni, joten koko luomelle sillä ei voi levittää luomiväriä. Alaluomelle mielestäni luomivärin levitys onnistuu hyvin, sillä sen pienehkön koon ansiosta sillä pääsee ihan ripsien tyveen. Nimensäkin perusteella sillä voi esimerkiksi häivytellä rajauskyniä pehmeäksi.

IMG_6319

235 / Contour Shader

Toinen turha sivellin. En vaan osaa käyttää viistopäisiä häivytyssiveltimiä, eli käsi ei ihan ensimmäiseksi eksy tämän kohdalle. Se on myös suht napakka ja jämäkän tuntuinen. Joskus jos muita siveltimiä ei ole puhtaana, levitän sillä kulmaluulle korostukset. 

IMG_6321

223 / Petit Eye Blender

Todella hyvä kynäsivellin ja monikäyttöinen. Sigmalla on jälleen samantapainen kynäsivellin, mutta Zoeva jälleen kerran miellyttää enemmän. Pakko muuten tehdä vertailupostaus! 
Tällä olen häivytellyt rajauksia, cut creasea, laittanut sisänurkkaan korostuksia ja vaikka mitä. 
Kuitenkin, jos tätä ei tulisi mukana setissä, tuskin olisin tätä yksittäisenä ostanut. Jotenkin kynäsiveltimet ovat kuitenkin mulla aika vähäisellä käytöllä, vaikka toimiikin hyvin. 

IMG_6281

Zoevan siveltimet taitaa yksittäin ostettuna pyöriä siinä 10-20 euron paikkeilla. Multa löytyy vielä yksi vegaaninen varjostussivellin, joka on myös ihan mielenkiintoinen tapaus joten raapustan siitäkin pientä kirjoitusta.
Kaikenkaikkiaan suosittelen tätä settiä ja puhun synteettisten siveltimien puolesta. Tässä on suurinpiirtein kaikkea mitä meikkaamiseen voi tarvita ja näillä pääsee jo pitkälle jos haluaa kasvattaa kokoelmaansa.
Tässä on pari sellaista, jotka mielelläni voisin vaikka vaihtaakin muihin siveltimiin, mutta ihan läpimätä näistä ei ole mikään. Toisia kuitenkin käytän enemmän ja toisia vähemmän.
Sain ehdotuksen, että jos laittaisin eteenpäin ne vähemmän kivat siveltimet, mutta en siihenkään kykene, eli kai niihen jonkinlainen tunneside on syntynyt.. :D
Ylistykset ja suositukset täältä saa ehdottomasti Face Shape, Concealer Buffer, Wing Liner ja Buffer. Onko teillä Zoevan siveltimiä?

5 kommenttia:

 1. Ei oo vielä, mutta haluaisin kovasti...:< Tiedätkö mistä niitä sais tilattua halvimmalla?

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, luulen että Zoevan omilta sivuilta tulee kuitenkin halvimmaksi. En ole ihan varma, mutta tiedän muiden tilanneen suoraan sieltä. :)

   Poista
 2. Ei oo vielä, mutta postissa on tulossa! Tilasin alkuviikosta kolme näitä vegaanisuteja + yhden luomiväripaletin, enkä malta odottaa, että ne saapuu! Oon tässä kytännyt vähän väliä DHL:n lähetysseurantaa. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii! :) Mulla on kanssa Mixed Metals ja Golden Rose paletit, ne on ihan parhaita! Pakko saada joskus lisää.
   Hahah, niin tuttua tuo että päivittelee sitä sivua että koskas se paketti liikkuu.. :D

   Poista
 3. Hei ja kiitos aivan ihanasta blogista, oon ihan myyty! Päädyin tänne, sillä teininä olen "osannut" meikata, mutta nykyään käytän meikkaamiseen vain noin 4 tuotetta ja taito on jotenkin kadonnut ja nyt tarvis saada kiva syksyinen meikki valmistumisjuhliin! :D Olisiko tämä hyvä sivellinpaketti aloittelijalle vai mitä suosittelisit?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3