YOU DON'T KNOW JACQUES!

IMG_9422

Löysin laatikoideni pohjasta kivan syyslakan, O.P.I :n You Don't Know Jacques!. Ai että mä rakastan syksyä, sillä nyt voi ihan vapaasti lakata kyntensä tällaisilla ei niin pirteillä -sävyillä. Kesällä tällaset sävyt on hieman tylsiä.

IMG_9425

Kokemukseni O.P.I :n lakoista ovat melko vähäiset, enkä ole ikinä syystä tai toisesta ostanut niitä. Tämänkin, sekä toisen nudelakan sain poikaystäväni äidiltä. Tuskin tulen koskaan näitä sen koommin keräämään, sillä hinta on mielestäni melko korkea. 
Pakko kyllä myöntää, että putelista saa rahoilleen vastinetta. Lakkapullo on suuri ja siitä riittää moneen lakkauskertaan. Lakka on pigmenttistä ja jo yhdellä kerroksella saa peittävyyttä, sekä se pysyy kynsissä kauniina ja hyvänä pitkään. 
Toisaalta, en kaipaa näin isoja lakkapulloja sillä kyllästyn nopeasti, enkä lakkaa yhdellä sävyllä kynsiäni montaa kertaa. Eli pienemmät ja näin ollen myös halvemmat kynsilakat kelpaavat mulle hyvin. 

Pakko vielä kehua kauniista kiillosta ja muutenkin tasaisesta pinnasta, vaikka pikkusormen lakka onkin rutussa kun sohaisin sen kosteana johonkin. Hups. 

IMG_9420

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3