NEW IN | RIMMEL THE ONLY 1 LIPSTICKS

IMG_1430

Pääsin testaamaan Rimmelin uutukaisia The Only 1 -huulipunia. Huulipuna lupaa yhdistää kaikki kolme huulipunan parasta ominaisuutta, eli pitkäkestoisuuden, hoitavuuden ja kosteuttavan koostumuksen. Ne sisältävät öljyjä sekä E-vitamiinia.

Sävyjä tulee myyntiin Suomeen yhteensä kahdeksan ja alla näette kuvat kaikista huulilla.

theonly1

Koostumus on mielestäni todella pehmeä ja punista tulee huulille ihana kiilto. Pigmenttisyys on näissä myös hyvä ja yllätyin, että jo yhdellä vedolla saa melkeinpä täyden peittävyyden. Harvemmin törmään tällaisiin positiivisiin yllättäjiin, jotka olisivat samalla niin kevyen ja kosteuttavan tuntuisia, mutta näin peittäviä. Pienenä miinuksena sanoisin sen, että parin tunnin päästä puna tuntuu huulilla hieman tahmealta ja kiilto tuntuu katoavan. Väri kuitenkin pysyy tiukassa sekä pysyy syödessä ja juodessakin.
Sävyvalikoima on myös mieleeni, vaikka olisi mahtavaa jos esimerkiksi ruskean sävyjä olisi enemmän.
Varsinkin kolme viimeisintä punaista ovat upeita näin syksyllä ja siksi ne, sekä ensimmäinen nudepuna nousivat suosikeiksini. Mitä te pidätte?

Huulipunien suositushinta on noin 8,50 euroa.

IMG_1439

9 kommenttia:

 1. Toi ensimmäinen sävy on ehdottomasti pakko hankkia heti, kun seuraavaksi suuntaan kaupoille! Ihana luonnollinen nude :-)

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ompa tosi kauniita sävyjä -en kyllä millään osaa päättää suosikkia, näitä on varmasti pakko hankkia useampikin! :')

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita sävyjä! Etenkin noi tummemmat punaiset iski muhun tällä kertaa!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 4. Aivan loistava postaus! Nyt näkee millaisilta punat mahdollisesti näyttävät huulilla. Kiitos ¸.•´.✿ ღ ღ

  VastaaPoista
 5. Pretty colors :)
  BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

  VastaaPoista
 6. toi eka on kyl pakko saaha! kuivat huuletki tykkää näistä:) hei ootko muuten vielä käyttäny sitä madaran aha kuorintaa mustapäihin, onko auttanu pidemmällä käytöllä? -Luuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja näyttää myös kivalta kuivimmisakin huulissa. :)
   En ole pystynyt käyttämään sitä enää pitkään aikaan, kun iho on tällä hetkellä niin herkkä. Mutta silloin kun käytin sitä jonkin aikaa, niin ei se ihan kokonaan mustapäitä poistanut, mutta helpotti ja kirkasti tosi kivasti. Olis varmaan pitänyt käyttää pidempään. :)

   Poista
 7. Todella kauniita sävyjä tässä uutuus huulipunassa ! Täytyy kokeilla miten se pysyy ja miltä se tuntuu huulilla ! Hyviä ominaisuuksia ainakin tuotteella on. Rimmel ei ole muutenkaan mikään kurja tuotemerkki ! Olen tykännyt ennenkin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3