TODAYS TIP | AIR.PORT PRO

IMG_6987

Haluan kertoa teille yhdestä jutusta, joka on osoittautunut todella hyödylliseksi varsinkin matkustaessa. Kesäkuussa (jo kesäkuussa) meillä oli Kauneustuben miitti, ja miitin goodie bagista tuli tämä Beautyblenderin Air.port pro pussukka.

IMG_6995

Air.port pro on juuri sopivan kokoinen Beautyblenderin, Miniblendereiden sekä Blendercleanser -saippuan kuljettamiseen ja tähän pussukkaan mahtuu siis nämä kaikki. Jo sen puolesta, että mukaan mahtuu sienien saippua, tekee tästä ihan älyttömän kätevän. Mä pidän tuon koko setin pussukassa valmiina jos joskus tulisi tilanne, että kiireessä pitäisi se mukaan napata. Noh, tuskin sellaista tilannetta oikeasti tulee, että tarvitsen nopsasti blenderit laukkuun ja vieläpä niin nopeasti ettei ehtisi kunnolla pakata. Mä kun pakkaan siis jo hyvissä ajoin etukäteen ja otan koko elämäni matkalaukkuun.
Jotenkin tykkään vaan kontrollifriikkinä siitä ajatuksesta, että siellä ne muruset odottavat hyvässä järjestyksessä.

IMG_6983

Air.port pro pysyy tukevasti kiinni magneetilla. Siinä on myös mielestäni niin söpö pieni pinkki beautyblender roikkumassa koristeena, sekä avaimenperä rinkula eli sen saa halutessaan vielä kiinni vaikka laukun sisällä johonkin joten se pysyy varmasti tallessa.

Pussukan materiaali on ilmavaa verkkoa. Eli jos on reissussa ja Beautyblenderit kaipaavat pesua, voi ne huoletta laittaa kosteanakin pussukkaan. Verkon ansiosta siinä kiertää ilma, eli blenderit kuivuvat siellä ilmavasti ilman pelkoa niiden homehtumisesta.

IMG_6988

Air.port prolla on hintaa noin 22 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3