ISADORA EYE COLOR BARS FOR FALL

IMG_0786

Pääsin testaamaan Isadoran uusimpia Eye Color Bar -luomiväripaletteja. Syksy toi mukanaan myös näihin kaksi uutta syysmeikkeihin sopivaa palettia Autumn Leaves sekä Grey Temptation. Jos aiemmat Eye Color Barit tai Isadoran luomivärit yleensäkin ovat tuttuja, on näihinkin helppo ihastua.
Itse pidän eniten Isadoran shimmerisistä luomiväreistä, sillä niissä on todella paljon hohtoa. Pigmenttiin en myöskään ole koskaan joutunut pettymään, vaan väriä lähtee myös ilman pohjustajaakin. Ne ovat myös todella pehmeitä ja hyvin levittyviä.

Autumn Leaves on näistä suosikkini, sillä pidän enemmän lämpimistä sävyistä ja tämä paletti on siis kuin mulle luotu.
Molemmista paleteista kuitenkin löytyy kaikki tarvittava silmämeikkiin. Vaalein sävy on molemmissa upea korostuksiin tai vaikka koko luomelle levitettynä. Samaten mattaiset tummat sävyt ovat hyvä lisä paletteihin ja niillä saa varjostettua luomivakoa, tummennettua ulkonurkkaa tai vaikka tehtyä pehmeää rajausta ripsirajaan.

Isadoran Eye Color Barien hinta on noin 19,90 €.

IMG_0781

isadora
Autumn Leaves
isadora1
Grey Temptations

2 kommenttia:

  1. Jos nämä eivät olisi näin shimmerisiä, olisin ostanut. Pidän IsaDoran eye bareista mutta näiden kohdalla rahat tosiaan säästyvät :) shimmer tai metallinhohto ei ole mun juttu. Olisi kuitenkin kiva nähdä meikkejä näillä tehtynä ;)

    VastaaPoista
  2. Kivat sävyt tuossa sinisävyisessä, mutta eivät vaikuta kovin pigmenttisiltä. Olisi minustakin kiva nähdä mitä saat näistä irti luomilla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3