NEW IN | H&M BEAUTY

IMG_0426

H&M uudisti jokin aika sitten Beauty -linjansa ja olihan munkin pakko käydä katsastamassa uudet valikoimat. Yllätyin, pakko myöntää.
Lähdin hakemaan ihan alunperin glitteriä tulevaa juhlakautta silmällä pitäen, mutta lähtihän sieltä muutakin mukaan. Ensinnäkin luomivärit olivat jotain ihan uskomatonta, vitsit mikä muutos entiseen. Haluaisin kerätä ne kaikki! Erityisesti pidin siitä, että siellä ei ollut pelkkää ruskeaa ja nudea vaan punaista, pinkkiä, vihreää ja vaikka mitä. Shimmeristä, duochrome tyylistä, mattaa.. Niitä pitää saada.

Tällä kertaa päädyin vain kahteen tuotteeseen, glitteriin ja silmänrajauskynään.

IMG_0420

IMG_0416

Laatikoistani löytyy jo varmasti kultaisia rajauskyniä, mutta tässä oli jotain sellaista että se oli vaan pakko saada. Glitterkin on niin must, ettei niitä ole koskaan liikaa. Vasta kotona tajusin, että nämähän menee yhteen ihan täydellisesti. Alla olevassa swatch-kuvassa ylimmäisenä glitter yksinään, rajauskynä yksinään, sekä alimmaisena molemmat yhdessä. Yllätyin positiivisesti miten hyvin glitter kiinnittyy rajauskynän päälle. Kymmenen pistettä saa täältä! Pienen pieni miinus, joka toisaalta on hyvä juttu, mutta tämä combo jämähti luomille kuin tauti ja näitä oli todella hankalaa saada pois.

Täällä ollaan valmiina pikkujoulukauteen!
Tuotteilla oli hintaa noin 5-6 €.

IMG_0425

2 kommenttia:

  1. Mä olen ajatellut, että menisin katsomaan noita H&M meikkejä. Tuollainen kultainen kynä olisi kyllä hyvä pikkujouluihin. =) Muistaakseni siellä olisi myös voidemaisia poskipunia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan must pikkujouluihin tuo kynä, varmasti tulee näkymään täällä pikkujoulu jutuissa :) Poskipunia en tajunnutkaan edes katsella kun olin niin huumassa luomiväreistä ja niistä kaikista sävyistä, heh :D

      Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3