ZOEVA MIXED METALS

IMG_8184

Ostin kesäkuiselta Norjan reissultani tämän Zoevan Mixed Metals -paletin. Siinä on super kauniit sävyt ja ne ovat ihan älyttömän pigmenttisiä.

Paletilla taisi olla euroissa hintaa vain noin 17 euroa jos oikein muistan, mutta hyvin edullisesta paletista silti puhutaan. Siksi en voinutkaan uskoa, että miten hyvä pigmentti näissä on. Sävyihin koskiessa ne ovat melkeinpä kuin voidemaisia, vaikka siis voidemaisista ei missään nimessä ole kyse. Ne vaan ovat niin samettisia ja pehmeitä, että sivellin uppoaa niihin kuin unelma ja nappaa väriä reilusti.

Ehdottomasti suosikkisävyt paletista ovat "Neo Brass" ja "Copper Plate", joiden pohjalta lopulta ostopäätöksen tein. Pakko tosin myöntää, etten ole ehtinyt edes käyttää paletista juurikaan muita sävyjä vaikka kaikista pidänkin todella paljon. Pakko joskus oikein istua alas ja leikkiä kaikilla sävyillä, tuo vihertävän kultainen sävy vaan huutaa aina mun nimeä. Pakko mainita myös musta "Onyx" -sävy, joka totisesti on musta. Se vain varisee hieman poskille, kuten aavistuksen verran muutkin sävyt, mutta en anna sen haitata. Kunhan muistaa vain tehdä meikkipohjan viimeisenä, niin varisseet saa poskilta pyyhittyä.

Suosittelen palettia jokaiselle sen kauniiden metallisten sävyjen sekä hinnan vuoksi. Pisteet 9/10 ehdottomasti!

zoeva