3D HYDRATION BB-CREAM

IMG_1383
Kun kaipaan meikkipohjaani jotakin kevyttä koostumusta, käännyn useimmiten BB-voiteiden puoleen.
Lumenen 3D Tehokosteuttava BB-voide lupaa kosteuttaa ja tasoittaa ihon omaa luonnollista sävyä, olemalla silti kevyt koostumukseltaan. Se suojaa ihoa myös auringon haittallisilta UV-säteiltä, sillä siitä löytyy myös aurinkosuoja 15.
3D-teknologian, suomalaisen lähdeveden ja uuden voidegeelikoostumuksen ainutlaatuinen yhdistelmä antaa iholle pitkäaikaista kosteutusta ja tekee siitä pehmeämmän.
Voiteesta löytyy yksi sävy light/medium.

IMG_6402
Tätä käytetään päivävoiteen tavoin puhtaalle iholle ja niin se on itsellenikin toiminut parhaiten. Ihan niinä päivinä kun ihoni on oikeasti kuivimmillaan, tämä ei tunnu antavan kosteutta kuitenkaan tarpeeksi, vaikka niin lupaa. Eli jos kasvoilla on meneillään jokin ärtyneempi ja kuivempi kausi, niin jätän tämän suosiolla toiseen kertaan. Tämä tuntuu tarraavan liikaa niihin kuiviin kohtiin kiinni. Toisaalta kun ihoni on ärtynyt ja kuivahko, se meinaa myös näppyjä ja punertavuutta, eli tuhdimmat meikkivoiteet tulevat tarpeeseen.
Kerran lisäsin tämän alle erikseen kosteusvoiteen, mutta se oli virhe. Tämä ei meinannut levittyä sen päälle millään, vaan jäi läikykkääksi ja alkoi rullaantumaan kasvoilla.

IMG_6322
Eli silloin kun ihoni haluaa tehdä yhteistyötä kanssani ja pysyä nätisti näpyttömänä ja normaalina, niin tämä BB-voide näyttää ja tuntuu hyvältä. Samealle iholle tämä on mielestäni ihan mainio, koska se kirkastaa ja heleyttää kasvoja kauniisti.
Vaikka voide sopii jokaiselle ihotyypille, niin tuomioni on kuitenkin, ettei tämä ole ehkä ihan paras kaikkein kuivemmalle iholle. Jos ihossa on myös paljon peitettävää, niin luonnollisesti tämä ei välttämättä ole riittävä.

Jos pidät kevyistä BB-voiteista ja meikkipohjista yleensäkin, niin suosittelen kokeilemaan.

IMG_6366

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3