TODAYS MAKEUP | SOUR

kelt

Anteeksi anteeksi anteeksi, että täällä on ollut hiljaisempaa! Mulla on tuntunut olevan kauhea kiire koko ajan ja olen suunnitellut laittavani teille tänne postauksia valmiiksi, mutta joka ilta väsymys vie mennessään. Olen tätä jo ainakin snapchatissa (@sanna-emilian) narissut, että mulla on vaikka miten paljon videoita editoimatta. Tilanteen päivitys siihen mitä viimeksi snapchatissa sanoin, eli niitä on nyt 23! Kuvaan matskua päivisin, iltaisin iskee väsymys ja ne jää tänne pyörimään.
Viime postauksessa kerroinkin, että tiistaina avattiin DailyChic (www.dailychic.fi), jossa olen sisällöntuottajana, eli sieltä pääsee myös lukemaan mun kauneusvinkkejä! -->

Lauantaina on super hauska päivä tiedossa, nimittäin lähden Järvenpäähän, jossa meillä kauneusbloggaajilla ja -vloggaajilla on miitti! Kuvaan varmaan vlogia päivästä. Jee! :)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3