NEW INS FROM ESSENCE

Suosittu halpismerkki Essence rantautui Suomeen jo kesän alkupuolella ja kävin tietenkin heti tutkimassa valikoimaa, kun sain tiedon että hyllyt ovat vihdoin valmiit.
Tämän postauksen piti tulla ulos jo paaljon aikaisemmin, kun nythän mennään jo syksyä, mutta kuvat unohtuivat ihan kokonaan koneen uumeniin.

Pääsin siis tonkimaan vasta valmiita ja koskemattomia hyllyjä ja muutama juttu lähti mukaan.

IMG_6583

Halusin kokeilla merkin huulipunia ja valikoimista löytyi tällaiset kivan näköiset punat kuin Nude Love ja Come Naturally.
Olen etsinyt pidempään täydellistä nudea mauven sävyistä huulipunaa ja Come Naturally tuli kuin tilauksesta. Muutama muukin Kauneustuben tytöistä taisi ihastua siihen, sillä innostin heitä ostamaan samaisen punan, heh. En kyllä ihmettele, se on kaunis! Eikä muuten punien 2,89 euron hinta päätä huimaa. Mielestäni myös punien pigmentti ja levittyvyys on erittäin hyvä. En uskoisi alle kolmen euron puniksi, jos en näkisi.
Nyt kun hehkutin niin paljon tuota Come Naturallya, niin pakko myös kiitellä Nude Lovea sen kauniista nuden sävystä. Olen nudepunien suurkuluttaja, enkä oikein tunne oloani mukavaksi räikeän sävyisillä huulilla.

IMG_6591
Come Naturally & Nude Love

IMG_6594

Essencen kynsilakkoja on myös kehuttu kovasti varsinkin kynsiblogeissa. Niidenkin hyvin alhainen hinta sai valitsemaan pari kokeiluun.
Yllätyin positiivisesti siitä, miten hyvin ne peittävät jo ensimmäisellä kerroksella. Ne myös levittyivät todella hyvin ja sainkin siistin lakkauksen aikaiseksi.
Essencen lakkojen sävyvalikoima on myös ihan mahtava, vaikka toistaiseksi nämä ovat ainoat merkin lakkani. Joka kerta kun käyn Tokmannilla, on aina joku haluamani sävy loppu, mutta varmasti kokoelmani kasvaa vielä. Lakoilla on hintaa 1,99 euroa.

IMG_6596
Don't Be Shy & Wild White Ways

Pakko myöntää, että tämän poskipunan ostin vain ja ainoastaan sen kauniin ulkonäön vuoksi, enkä ollut kuullut siitä aiemmin mitään arvostelua. En joutunut kuitenkaan pettymään ostokseeni, vaan tämä toimi käytössäkin vallan mainiosti ja pigmenttiä löytyy.
Rakastuin täysin tuohon liukuvärjäykseen, joka on ihan super kaunis. Tällaisia tulee harvemmin vastaan näin edullisilta merkeiltä. Myös kasvoilla puna on upea. Siitä voi pyöritellä siveltimeen molempia sävyjä samaan aikaan tai erikseen.
Tämän hinta oli hieman "korkeampi" kuin muiden, eli noin neljä euroa.

IMG_6599
Heat Wave

IMG_6602

Puuteripaperit lähtivät matkaan hieman päälle euron hinnalla. Pakko myöntää, että näistä en pitänyt. Tuntuu turhalta moittia tuotetta, joka maksaa noin euron, eli jälleen hintaansa nähden ihan okei tuote, mutta jäänyt silti vähemmälle käytölle. Vaikka tämä kulkee melkein aina laukussa mukana, tartun silti useimmiten puuteriin. Kyllä nämä öljyisyyttä ja kiiltoa vähentävät, mutta puuteri toimii niin paljon paremmin.

IMG_6606

Unohdin ottaa yksittäisen kuvan ensimmäisessä kuvassa näkyvästä värittömästä huultenrajauskynästä. Näin lyhyesti sanottuna ihan okei tuote, on jostain syystä kuitenkin jäänyt vähemmälle käytölle. Hieman päälle euron tuotteeksi kuitenkin ihan mukiin menevä, vaikka en tiedä onko siitä oikeasti hyötyä.

Essenceä saa mm. Tokmanneilta, Minimaneista, Halpa-Halleista, Carlsoneilta ja Kärkkäiseltä. Joissakin myyntipisteissä on isomman valikoiman kahden metrin hylly ja joissain yhden metrin.

8 kommenttia:

 1. Nuo huulipunat ovat ihanan väriset, tulisipa Essence tännekin myyntiin niin ei tarvitsisi netistä tilata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! <3 Mä olen jotenkin ymmärtänyt että laajentavat myyntipaikkoja joten toivotaan! :)

   Poista
 2. olis kiva saada aina kuvaa tuotteista käytössä eli huulipunists huulilla jne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti palautteesta, jatkossa otan siis myös huulikuvat! :)

   Poista
 3. Noi Essencen huulipunat on kyllä uskomattoman hyviä! :) Itekin rakastuin niihin heti ku ensimmäistä kokeilin! :)

  VastaaPoista
 4. Ah, toi Essencen Come naturally! Ihan superihana sävy!

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3