NEWIN | LUMENE NEW NEUTRALS

IMG_9414

Kokeilin Lumenen uusia New Neutrals kokoelman tuotteita ja päätin kuvata niistä teille tutoriaalin. Videolla teen siis silmämeikin kokoelman uusilla luomiväreillä, sekä näytän neljä huulipuna vaihtoehtoa.

Mielestäni kokoelma on hyvin onnistunut sävymaailmaltaan sekä huulipunat ja kynsilakat on suunniteltu sopimaan toisiinsa, joten on kiva lakata kynnet ja meikata huulet samalla sävyllä!

ne

Huulipunat ovat pehmeitä ja niistä lähtee hyvin pigmenttiä. Sävyt ovat hyvin rusehtavia, sävyä "Lupiineja" lukuun ottamatta, mutta kaikki menevät mainiosti syksyn trendeihin. Sävy "Kuunvalo" tuli myös viime syksyn kokoelmassa, eli se on jo ainakin mulle vanha tuttu, mutta kiva että sitä tuli uudelleen sillä pidin siitä todella paljon jo viime vuonna.

IMG_9372
Kanervia, Lupiineja, Kuulaus & Kuunvalo 

Luomivärit yllättivät positiivisesti. Kaksi uutta duoa "Pajun varpu" ja "Syystaivas" ovat upeita syksyisiin silmämeikkeihin. Yllätyin erityisesti niiden pigmentistä, jonka voitte varmasti myös huomata tutoriaalissa.
Mielestäni nämä muistuttavat erittäin paljon viime vuoden luomiväriduoja, mutta kun vertailin niitä ihan vierekkäin niin oli näissä jonkin verran eroja. Kaikenkaikkiaan upeita ja kermaisia sävyjä.

ne2
Pajun Varpu
ne1
Syystaivas

Kokoelmassa tuli yhteensä neljä kynsilakkaa, joista sain kolme. Myöhemmin jäkemiitin goodie bagista tuli vielä se neljäs, mutta en ole ehtinyt edes tutustua siihen vielä. 
Kuvissa kynsissä näkyykin sävy "Ruusupuu" joka on suosikkini sekä sävystä "Tummaa viiniä" löytyykin jo postaus ja pääset siihen tästä.
Mattalakka on ainut, josta en pitänyt, sillä vältän yleensäkin mattalakkoja viimeiseen saakka. 

IMG_9412
Tummaa viiniä, Ruusupuu & Syysluumu

Jos haluat tietää ja nähdä lisää, katso video! ♡

Tuotteet ovat tuotenäytteitä, mutta mielipiteet sata prosenttisesti omiani.