KAKSI TUOTETTA JOIHIN RAKASTUIN

Haluan kertoa teille parista tuotteesta, jotka ovat ansainneet pysyvän paikan päivittäisessä ihonhoidossani. Tutustuin näihin ensimmäisen kerran jo keväällä, mutta ne jäivät hetkeksi odottelemaan kunnon testaamista.
Ihoni tuntuu muuttuvan aina vain haastavammaksi ja herkemmäksi, joten otin nämä visusti käyttöön ja voin ilokseni kertoa, että näistä on ollut apua.

IMG_6566

Dr. Hauschkan ihonhoitofilosofia on, että illalla ihonpuhdistuksen jälkeen ei laiteta kasvoille mitään kasvoveden lisäksi, vaan annetaan ihon hengittää yön aikana. Hauschkalta on kuitenkin tullut uusi yöseerumi, joka virkistää ja tukee ihon rytmiä yön aikana.
Rasvaton yöhoito antaa ihosolujen hengittää vapaasti ja aktivoi ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Yöseerumi auttaa ihoa uusiutumaan ja löytämään jälleen oman luonnollisen kosteustasapainonsa. Sen sisältämien omenan kukkien ja hedelmän elinvoima välittyy iholle yön aikana. Se sisältää myös taikapähkinäuutetta, joka vahvistaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Olen viimeaikoina nukkunut yöni ilman paksua yövoidetta kasvoilla. Sen sijaan olen käyttänyt tätä vesipohjaista yöseerumia.
Pidän siitä, miten ohutta tämä on ja miten nopeasti se imeytyy kasvoille. Monista yövoiteista jää hyvin tahmainen olo, josta en juurikaan välitä, joten on kiva kun kasvoilla on sellainen tunne ettei siinä olisi mitään.
Mutta riittääkö tämä yksistään kosteuttamaan kasvoja? Mun mielestä kyllä. Aamulla iho tuntuu ihanan ravituilta ja hoidetulta, mutta edelleen, jotenkin kevyeltä. Uskon, että tämä tuote todella vahvistaa kasvojen ihoa pidemmällä käytöllä, sillä oma herkkä ihoni ei ole tuntunut aamuisin enää niin ärtyneeltä.

Yöseerumin hinta on noin 50 euroa ja sitä saa tilattua mm. TÄÄLTÄ

IMG_6568

Suuresta yllättäjästä, eli Hauschkan silmäluomibalsamista en suostu koskaan luopumaan vaikka mikä olisi. Saan siitä niin suuren avun, että sitä on pakko olla aina. Purkistani näkyy jo pohja, joten ahkeraan on tuotetta tullut laitettua.

Silmäluomibalsami (ennen silmäluomivoide) suojaa silmänympärysihoa hellävaraisesti. Se sopii erityisesti herkälle silmänympärysiholle, mutta sopii myös kaikille ihotyypeille. Porkkanan, masmalon, neemin, mehiläisvahan, kaakaovoin, silkin ja aprikoosinsiemenöljyn yhdistelmä vahvistaa herkkää silmänympärysihoa sekä tasoittaa ja suojaa sitä ulkoisilta vaikutteilta.

Olen kokenut, että tästä on ollut suuri apu ihonhoidossani. Silmänympärysihoni on erittäin herkkä ja se ärtyy jo siitä, jos siveltimeni on karhea tai teen paljon häivyttelyä varsinkin alaluomella. Siihen päälle vielä silmämeikinpoisto, jonka toki yritän tehdä mahdollisimman hellävaraisesti, mutta siitäkin aiheutuu iholle pientä hankausta. Eli pahimpana päivänä ihoni saattaa olla jopa kipeä ja ärtyneisyys sekä näkyy että tuntuu.
Otan tuotetta noin riisinjyvän verran, lämmittelen sitä sormien välissä notkeammaksi ja taputtelen kevyesti iholle. Yleensä laitan tuotetta siis aamuisin, joka on suositus, mutta käytän tätä myös joskus iltaisin ja jätän yöksi, jos iho on oikein ärtynyt.
Tämä on hyvin paksua, kuten nimikin kertoo ja hoitavuus on siis erinomainen. Nyt pidempään tätä käyttäneenä, voin huomata eron silmänympärysihossa. Huomaan rauhoittavan vaikutuksen jo samana päivänä ja ärtynyt iho tuntuu jo muutamassa tunnissa paremmalta.
Voisin suositella tätä myös sellaisille henkilöille, joilla on erittäin kuiva silmänympärysiho ja siitä kuivuudesta johtuvia juonteita.

Tuotteen hinta on noin 32 euroa ja sitä saa mm. TÄÄLTÄ.

IMG_6581 dr

Olen tällä hetkellä niin luonnonkosmetiikan pauloissa ja tuntuu hassulta, että pääsin luonnonkosmetiikan maailmasta vasta näinkin myöhään jyvälle. Itseasiassa ei tee edes mieli enää käyttää mitään muuta.
Tulette kuulemaan varmasti lisää uusista ihastuksistani!


Postauksen tuotteet saatu maahantuojalta. 

4 kommenttia:

 1. Silmäluomibalsami on ainoa sy-voide joka todella auttaa, kun talvella atooppinen iho riehaantuu. Mulla saattaa ihan iho mennä rikki ja ilmestyy ihottumaläiskiä silmäluomiin, joten sitä täytyy aina olla jemmassa niitä tilanteita varten. Rauhoittaa jo parin käyttökerran jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, se auttaa tosi nopsaan jos on ärtynyt iho. Ihan mahtava! :)

   Poista
 2. Asutko Turussa? Olitko tänään aamulla bussissa nro 32? Siellä oli ihan sun näköinen tyttö niin oliskohan se ollu sinä? :) ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Turussa asun. :) Mutta taisi olla joku muu tällä kertaa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3