ISADORA ROCK & ROMANCE

IMG_9892

Kuten totesin viime postauksessa, tämä syksy on oikein herkuttelua uusilla kokoelmilla. Isadora myös julkaisi uuden kokoelmansa syksyksi ja se kantaa nimeä Rock and Romance. Se pitää sisällään upeita rokahtavia ja urbaaneja sävyjä, kuten mustaa, fuksiaa, vihreää ja burgundia.

Kokoelman sävyt on mielestäni hienosti suunniteltu sopimaan toisiinsa. Esimerkiksi tummien huulien kaveriksi voi valita samansävyisen kynsilakan. Siihen kun vielä yhdistää tumman smoky eyen jommalla kummalla paletilla ja boheemi syysmeikki on valmis!

huulipunat

Kokoelman huulipunat ovat kovasti mieleeni. Suosikiksi nousi ehdottomasti mattainen Nude Pink, joka on aivan älyttömän kaunis, täydellinen nudepuna. Se muistuttaa hieman huulten omaa sävyä ja sopii esimerkiksi smoky eyen kaveriksi, jos haluaa pitää meikin keskipisteen silmämeikissä.
Toinen suosikkini on erittäin pigmenttinen Bohemian Rose, joka on myös ihanan pehmeällä koostumuksella varustettu naisellinen puna.
Kaikenkaikkiaan punat tullaan varmasti näkemään huulissani tämän syksyn aikana.

Bohemian Rose on valikoimaan jäävä uutuus, Cool Cashmere, Dark Romance ja Nude Pink ovat kausituotteita. Suositushinta 13,90 euroa.

dkljdjd

Kynsilakat ovat sävysävyyn muiden kokoelman tuotteiden kanssa. Sävyt Dark Romance ja Bohemian Rose menevät yhteen aiemmin nähtyjen punien kanssa. Vihertävä ja hohtava sävy Urban Green sopii taas mainiosti samannimisen luomivärinelikon kanssa.
Jälleen kerran pakko mainita, miten ihanasti nämä syyssävyt voi yhdistellä kasvoille ja kynsille kauniissa harmoniassa.
Muutenkin Isadoran lakat ovat aina olleet mieleeni. Niissä on mielestäni hyvä suti ja ne levittyvät tasaisesti. Kuivuminenkin on nopeaa ja ne pysyvät kynsissä hyvin.

Bohemian Rose on valikoimaan jäävä uutuus, Dark Romance ja Urban Green ovat kausisävyjä. Suositushinta 8,50 euroa.

kdjd

Tässä kokoelman tuotteet, jotka nähdessä haukoin henkeä. Varsinkin tuo Urban Green, ei ole todellista miten upea! Sitä onkin käytetty, kuten kuvasta huomaa. Mietin vain mielessäni, että miksi ihmeessä en tajua ottaa kuvia näistä ennen kuin kosken näihin! Rähmäkäpälän kun on pakko heti päästä leikkimään näillä.. Jokatapauksessa, swatcheista varmaan ymmärrätte syyn, miksi tätä oli pakko heti päästä käyttämään.
Moon Rock on myös yhtä kaunis kuin kaverinsa. Sitä en ole vielä päässyt käyttämään, mutta odotan hetkeä kun saan testata sitä kunnolla. Näen jo mielessäni miten upealta sellainen silmämeikki näyttäisi, jossa olisi tummansinistä koko luomella, hopeaa sävyä luomen keskikohdassa, mustaa ulkonurkassa sekä vaaleinta sävyä silmän sisänurkassa. Aiai..

Isadoran Eyeshadow Quartetit kokivat myös uudistuksen keväästä/alkukesästä, kun niiden koostumus muuttui. Vanhan koostumuksen luomivärejä en ehtinyt kokeilla ollenkaan, mutta näistä pidän niiden pehmeyden ja pigmenttisyyden vuoksi. Kokoelmaan kuului vielä yksi quartet nimeltään Muddy Nudes, joka sisältää mattapintaisia ruskean sävyjä. Sitä haluan ehdottomasti päästä vielä kokeilemaan, mattasävyjä ei koskaan ole liikaa!

Molemmat paletit ovat kausisävyjä. Suositushinta on 16,90 euroa.

ijdj

Kokoelmassa tuli mukana myös kolme silmänrajauskynää. Kuten varmaan taas näkyy, niin Dark Greeniä on käytetty jo reippaasti. Nämä vihreät vaan vetää mua puoleensa.
Kynät ovat vedenkestäviä ja pehmeästi levittyviä. Suosin yleensä muutenkin meikissäni Isadoran silmänrajauskyniä silmän vesirajan rajaamisessa niin ylä- kuin alaluomellakin, koska ne pysyvät hyvin paikallaan, mutta lähtevät misellivedellä helposti pois ilman hankaamista.
Näitä voi myös käyttää esimerkiksi silmämeikin pohjana. Esimerkiksi vihreällä voi laittaa väriä koko luomelle ja taputella siihen päälle väriä Urban Green -paletista.

Dark Green on kausisävy ja muut kuuluvat jo valikoimaan. Suositushinta 17,20 euroa.

Mitä te pidätte kokoelmasta? Kolahtaako syyssävyt?

6 kommenttia:

 1. Kaunis kokoelma! Muutama huulipunia on ostoslistalla...tai no..kaikki :) ehkä alesta sitten kotiuttaa osan. Rajauskynät ovat tosi kauniita myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oli myös mun mielestä todella onnistunut kokoelma! :)

   Poista
 2. Just satuin saamaan yhdestä goodiebagistä tämän kokoelman sävyjä, enkä ehtinyt vielä muuta kuin vilkaista nimiä. Bohemian Rose odottaa. :)

  Sulla on aina niin kauniita ja valoisia kuvia, pitäis ryhdistäytyä omankin valaistusjärjestelyn kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bohemian Rose on ihana! Niin huulipunassa kuin kynsilakassakin.. *sydänsilmäinen emoji*
   Kiitos Petra! :)

   Poista
 3. Eih, aivan ihania kaikki! <3 Löysin itelleni ja mieluisat huulipunat, kynsilakan, luomiväripaletin JA rajauskynän :D Kalliiksi tulee, mutta syksyn uutuusmeikit on vaan niin ihania ja inspiroivia ja IsaDoralla on nyt kyllä kaikki hallussa! Tosi upeita kaikki!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyllä meikkihamsterin lompsa taitaa olla kevein! :'D Siis tähän aikaan vuodesta tulee vaarallisen paljon kaikkea ihanaa. Isadora onnistui todellakin tässä! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3