HOLLYWOOD ROYAL

Haluan seuraavaksi esitellä teille yhden kauniin putelin, josta olen suihkinut tuoksua hipiääni viime aikoina. Ensinnäkin jo pullo on niin kaunis, että se houkuttaa pitämään tämän hajuveden esillä koristeena ja vaikka tartunkin siihen melkein joka päivä, hoksasin tänään että 'hei olenko jo kirjoittanut tästä!?'. No ei, en ole. Mitä ihmettä?

IMG_6619

Juicy Couture Hollywood Royal -tuoksu on saanut inspiraationsa Hollywoodin sädehtivästä glamourista ja loistokkaista juhlista ja jo pelkkä pullon kaunis tähtikoristelu henkii suurkaupungin VIP-tyyliä.

Itse tuoksua kuvaillaan tähän tapaan: Hollywood Royalin ensituoksuna erottuu herkullinen karamelliomena, joka syventyy arabianjasmiinin ja cashmerinin vivahteiksi. Tuoksu avautuu naisellisten karamelliomenan, mehukkaan päärynän ja pomelon vivahteisiin. Sydäntuoksussa avautuvat gardenia ja tuberosa. Pohjatuoksuna on tunnistettavissa cashmeranin, vaniljan ja pehmeän myskin yhdistelmän vivahteet.

IMG_6627

Oma nenäni ei ole mestari tuoksujen tulkitsemisessa, enkä erota kovin hyvin erilaisia vivahteita niistä. Vaikka tuoksujen erottelu on aika kehnoa, niin näin yksinkertaisesti tulkittuna tuoksu tuntuu omaan nenääni hyvin mausteiselta ja itämaiselta. Onhan se makea ja herkullinen, mutta hyvin makeiden ja kirpeiden tuoksujen ystävänä, tämä ei tunnu niin makealta. Mielestäni nimeksikin sopisi enemmin 'Bollywood Royal' kuin tuo 'Hollywood Royal'.

Olen ollut pitkään Juicy Couturen fani ja käyttänyt Viva La Juicya sekä La Fleuria monen monta vuotta kyllästymättä vieläkään. Niitä löytyy vieläkin laatikoistani ja tuskinpa niistä luovun ikinä. Vaikka tuoksusta toisaalta tulee liikaa mieleen ne pahimmat teinivuodet ja olen monet kerrat miettinyt, että pitäisikö vaihtaa jo johonkin "aikuismaisempaan" tuoksuun, mutta on se vaan ihana.

IMG_6617

Eli pitkällä kokemuksella pakko myöntää, että pidän enemmän Viva La Juicysta kuin Hollywood Royalista. Vaikka ensimmäisenä mainittukaan ei ole täysin makea tuoksu ja siitäkin löytyy pieni mausteinen vivahde, on jälkimmäinen kuitenkin vieläkin mausteisempi. Tunnistan kuitenkin tästä Hollywoodista sen Juicy Couturelle ominaisen tuoksun, josta siis pidän kovasti ja juuri se on houkutellut tarttumaan tähän pulloon useasti itämaisuudesta huolimatta.
Se on toki makukysymys kummasta pitää enemmän, mutta jos mausteiset ja yrttiset tuoksut menevät, niin suosittelen käydä nuuhkaisemassa tätä.

IMG_6618