70's VIBES MAKEUP LOOK

70d IMG_0541

70-luku tulee taas! Sain inspiksen yllä ensimmäisenä näkyvästä kuvasta ja mun oli vaan pakko päästä tekemään oma versioni tuosta!
Näin syksyn tullen jokin sisäinen hippini valtaa mut niin vaatteiden suhteen kuin meikkaamisenkin suhteen. Voin vain kertoa, että oransseja huulia tullaan näkemään, sillä rakastuin noihin ihan totaalisesti.
Nyt mua harmittaa ihan älyttömästi, koska mun piti kesällä käydä kuvaamassa yksi mun niin 70-luvun tyylinen mekko ja siihen mun hapsumokkasiinit. Pitää varmaan käydä kuvaamassa tää asu kun säät edes jotenkin vielä sallii. Urbaani hippimäinen tyyli on vaan melkein parasta mitä tiedän ja näin syksyllä tuota tyyliä pääsee toteuttamaan mainiosti.

Jos haluat tehdä meikillesi paluun menneisyyteen, eli trendikkäästi 70-luvulle, niin muista nämä seuraavat seikat: ISOT nukkemaiset ripset, astetta vaaleammat luonnolliset kulmat, lämmin vaaleanruskea silmämeikki ja oranssin sävyiset huulet. Niin ja tietysti pisamat kruunaa kokonaisuuden mitä parhaiten! Mä en kuulu näihin onnekkaisiin, jotka omaavat kauniit pisamat, joten jouduin taiteilemaan ne meikillä.

Luulen, että kokoan videolle yhteen vinkit miten tuoda kasvoille syksyistä 70-lukua!

IMG_0512
IMG_0509
IMG_0527


base:

Lumene Blur foundation 
Joe Blasco orange highlight 
Make Up Store eye pencil Taupe (freckles)
BH Cosmetics 10 blush palette 
MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle

brows:

H&M brow pencil Blonde
Lumene Eyebrow powder 
Lumene eyebrow shaping wax 

eyes:

Urban Decay Primer Potion 
Urban Decay Naked Basics palette 
MUG Peach Smoothie & Frappe
Silk Oil of Morocco Silk fibre mascara (TÄÄLTÄ)

lips:

MUFE Flash palette dupe