TUTORIAL | CONTOURING WITH CREAMS

IMG_8754
Kasvojen varjostuksesta on kyselty aika paljon viimeaikoina, joten päätin toteuttaa teille videotutoriaalin aiheesta. Varjostuksen ja korostuksen voi helposti luoda sekä voidemaisilla tuotteilla että puuterimaisilla, joten teen aiheesta kaksi erillistä videota ja tässä ensimmäisessä käydään läpi ensin voidemainen varjostus.
Voidevarjostus on ehdoton suosikkini. Sitä on niin hauskaa tehdä ja sillä on kiva leikitellä, sekä se näyttää luonnolliselta hyvin häivytettynä. 
Sain videon tuotteet Pretty.fi :ltä videota varten, mutta mielipiteeni tuotteista on kuitenkin sata prosenttisesti omiani. Video ei ole myöskään maksettu mainos, vaan halusin itse tehdä teille videon aiheesta. Toivottavasti pidätte ja saatte joitain vinkkejä! 

videolla käyetyt tuotteet:

NYX HD Concealer Wand Porcelain TÄÄLTÄ
NYX Studio Finishing Powder TÄÄLTÄ
NYX Wonder Stick Light/Medium TÄÄLTÄ
Sleek Precious Metals Highlighting Palette TÄÄLTÄ

IMG_8807 IMG_8804

NYXin Wonder Stick on aivan huippuhyvä ja toimii käytössä mainiosti. Se tuntuu kasvoilta kevyeltä ja varsinkin korostuspää on osoittautunut suosikikseni. Käytän usein pelkkää korostuspuolta, vaikka en laittaisikaan varjostuksia.
Light/Medium sävyllä tulee suht hentoinen lopputulos, joten joskus laitan varjostusta kaksi kerrosta. Hyvin huomaamattomaan ja luonnolliseen varjostukseen se on mainio. Kiitosta antaisin myös sen hyvästä häivyttyvyydestä, eli sen saa nopeaan esimerkiksi beautyblenderillä tasaisesti kasvoille.

IMG_8808

Outoa, mutta en ole ennen kokeillut ainuttakaan tuotetta Sleekiltä. Tästä Precious Metals korostuspaletista olin erityisen innoissani, enkä turhaan. Siinä on kolme voidemaista korostusväriä ja yksi puuterimainen. Eniten olen käyttänyt vaaleinta sävyä, joka on ihan älyttömän pigmenttinen ja säihkyvä. Sitä olen käyttänyt myös ahkeraan strobaamisessa, josta on muuten tulossa tutoriaalia myöhemmin.

IMG_8801

Samalla aloitan uuden "videosarjan" nimeltään 'basics', eli käyn läpi aina välillä meikkaamisen perusjuttuja videolla. Ajattelin, että teille olisi simppelimpää että julkaisisin aina välillä paljon kysyttyjä tutoriaaleja, missä näytän teille perusteita kohta kohdalta. Koko meikin tutoriaaleista voi olla hankalaa saada niin paljon vinkkejä kuin näistä.

Toivottavasti pidätte! x