Throwback - Norja ♡

Palataan hetkeksi Norjaan, jossa siis kävin visiitillä kesäkuun loppupuolella. Kuvia on ihan hirmuisesti, mutta yritin nappailla teille lomani parhaimmat palat. Oslon keskustasta lähden aina kamera täynnä kuvia, ja niinkuin tälläkin kertaa, niitä on ihan omaan postaukseensa asti.

Näitä kuvia katsellessa ainakin mulle nousee hymy huulille ja tuonne on kova ikävä takaisin. Toivottavasti näistä irtoaa teillekin kesäistä ja aurinkoista fiilistä näin jo melkein alkusyksystä!

n1

Suomessa en ole kertaakaan päässyt uimaan, johtuen varmaankin näistä keleistä. Tosin en ole edes löytänyt täältä mieluisaa uimapaikkaa. Norjassa käytiin monena iltana uimassa, siellä on sellainen aivan ihana paikka jossa on ihan älyttömän kirkasta vettä (niinkuin kyllä joka paikassa..) ja kaveriksi vuosi toisensa jälkeen saa hellyyttävän ankkaperheen. Eka kuva siis iltauintiasusta. Auringostakin nautittiin niin paljon kuin mahdollista.
Ruotsista hamstrattiin Capri-Sonnea vaikka miten paljon. Kertokaa heti, jos tiedätte että tuota parasta mehua saa jostain Suomesta!

n2

Käytiin siis tosiaan Ruotsin puolella Nordby Shoppincenterissä shoppailemassa, jonne ajaa Oslosta noin puolitoista tuntia. Halusin maistaa noita paljon hehkutettuja Celsius -juomia. Yök! Tulipahan maistettua ja ei kiitos enää. Kamalan äklömakeita ja tuskin yhtään hiilihappoja. Blääh.
Norjalaiset mansikat on herkkua! <3 Vedettiin niitä litratolkulla kerman ja jäätelön kera.

n3

Oslossa halusin käydä Douglasin liikkeessä. Ehkä pienoinen pettymys valikoiman suhteen, mutta kirjoitan erikseen tuosta Oslo -postauksessa.
Käydään myös aina joskus, kun Norjassa olen, ajelemassa Holmenkollenilla. Siellä on upeat maisemat, mutta sanoisin että talvella paikka on vieläkin upeampi. Ja vieläpä pimeällä. Hyppytornin (vai miksikä sitä kutsutaan) juurella on ski-simulator, eli masiina jonka sisällä pääsee tuntemaan miltä mäkihyppääjistä tuntuu hypätä sieltä ylhäältä. Se on ihan hauska, ja melkein menin, mutta siellä sisällä on kamera joka näyttää ulkona seisoville kaikki ilmeet. Ei kiitos.

n4

En kestä miten ihania taloja Norjassa on, oli ihan pakko napata kuva! Holmenkollenilla varsinkin on niin kauniita vanhanaikaisia tönöjä, mutta niistä saa pulittaa ihan naurettavia summia. Veikkaan, että jo pelkkä asuinalueen nimi tuo hintaan nollia lisää. Joachim on hyvin tietoinen millaisen talon se tulevaisuudessa saa meille rakentaa.. Ruohoa katolle ehdottomasti! *sydänsilmäinen emoji*

n5

Muutama räpsy Oslosta. Mä olen niin rakastunut tuohon kaupunkiin. Joachim taas ei tykkää kulkea siellä yhtään ja se aina ihmettelee miten mä jaksan joka kerta tulla pyörimään samoille nurkille. Norjassa kun kuitenkin käyn niin useasti. Joachim aina sanoo miten vaarallista siellä on ja miten helposti "sinne pesiytyvä rupusakki" varastaa laukkuja ihan vaikka kaulasta repimällä. Mä olen vähän ehkä höveli, enkä oikeastaan usko että niin kävisi joten en kauhean lujaa osaa laukustani kiinni pitää. Että tiedä sitä sitten käykö mulle joskus kalpaten..

n6

Smashboxin Contour Kit on minun!! Se lähti mukaan heti laskeuduttuani lentokentälle. Siitä on tulossa vertailua Anastasian vastaavaan.
Ja namuja, mitäs muutakaan. Pojilta lähti homma lapasesta. Ehkä Ruotsin hinnat ei suomalaiselle tunnu kovin halvoilta, vaikka itsekin ostin noin kolme kiloa irtokarkkeja, valikoima vaan oli niin valtava. Hamstrasin tosin mun soijaruokia, jotka oli todella kivan hintaisia tuolla. Ja ihan taivaallisen hyviä, kyllä ne ruotsalaiset vaan osaa tänkin asian.

Uusi matka on jo mielessä, niin vaan alkaa tulemaan jo ikävä. Joachimin työvuorot armeijan leivissä vaan on hieman hankalat, enkä viitsi pelkäksi viikonlopuksi sinne lentää.
Toivottavasti joskus tulisi päivä, jolloin voisinkin vaan jäädä, eikä tarvitsisi miettiä lähtemistä. Tuolla tunnen itseni vaan jotenkin niin onnelliseksi. Ja siellä on niin hyvä olla. En tiedä johtuuko se niistä ihmisistä vai siitä ympäristöstä, joka sekin on niin puhdas ja kaunis. Ehkä joskus. Tai sitten vain käyn hakemassa sen mun onnellisuusannoksen tuolta aina välillä niinkuin tähänkin asti.