NAILS | SUGAR BERRY

Kävin muutama kuukausi sitten Bernerin tapahtumassa, josta sain mukaani pari tuotetta Mavalalta. Olen näitä testannut jonkin aikaa ja nyt olisi aika kertoa mielipidettä näistä.

m

Mavala Jelly Effect Sugar Berry saapui kesäksi kauppoihin ja vieläkin näihin olen kaupan hyllyillä törmännyt. Lakassa on hyytelömäinen koostumus ja herkullinen kiiltävä sävy. Se ei ole super peittävä, vaan enemmänkin läpikuultava ja sitä saa laittaakin kolme kerrosta jos haluaa peittävyyttä. Silloinkaan lopputulos ei ole täyspeittävä.

Hinta noin 5,20 euroa.

Mavala Gel Finish Top Coat on ollut taas kovemmassa käytössä. Teen itselleni rakennekynsiä ja olen jo pari vuotta tehnyt kynnet ilman koristeluita, sillä haluan käyttää erilaisia kynsilakkoja ja koristeluita on ihan tuskaa viilata pois. Joskus hölmönä kokeilin laittaa kynsilakan geelien "väliin", eli viimeistelygeelin alle jota en suosittele. Ei toimi.
Nykyäänhän kaupoista löytyy paljon geeliä muistuttavia päällylakkoja, luojan kiitos. Kuten tämä Mavalan geelipäällyslakka, se on sopivan paksua ja korkeakiiltoista. Itseasiassa olin todella yllättynyt miten paksua tämä on. Sen ansiosta se tuo kynteen tukea ja lujuutta, eikä kynsilakka lähde rapistumaan ennen aikojaan. Sen alla lakkaus on mulla pysynyt hyvänä jopa melkein kaksi viikkoa.
Yhden miinuspuolen olen tästä huomannut. Jos sen levittää "huolimattomasti", kynteen saattaa tulla pieniä kuplia. Eli sutia saa vedellä monta kertaa kynnellä, ettei lakkaan jää ilmaa.
Muuten erittäin toimiva geelimäinen päällyslakka.

Hinta noin 11,90 euroa.

m1

Onko teillä kokemusta näistä?

Postauksen tuotteet saatu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3