MARBLE MANICURE

ma

Kokeilin alkukesästä tehdä suositun marmorikuvioisen manikyyrin. Pienten alkuvaikeuksien jälkeen onnistuin siinä kuitenkin viimein ja vaikka itse sanonkin, niin lopputulos näyttää ihan hyvältä. Viihdyin manikyyrissä pitkään ja pikkuhiljaa alkaa tulla kaipuu noihin kynsiin. Jos lähden väsäilemään näitä uudelleen, niin kuvaan varmasti tutoriaalin näistä.

IMG_6321 mar

Yllä näkyy käytetyt tuotteet. Lakkasin siis koko kynnen vaalealla nudella. Valkoistakin voi ja on hyvä käyttää, mutta multa ei silloin löytynyt valkoista. Nudekin näyttää tosi kivalta ja antaa "pehmeän" lopputuloksen.
Rypistelin elmukelmusta rosoisia palloja, joilla töpöttelin hieman pohjalakkaa tummempaa hiekan sävyä sinne tänne kynsiin.
Manikyyrin haastavin osa oli tuon itse marmorikuvion teko. Laitoin siis muovikippoon vettä, jonka lämpötila osoittautui pari kertaa vääräksi ja huomasin sen lämpötilan olevankin itseasiassa todella tarkkaa. Veden pinnalle tiputtelin muutaman tipan harmaata kynsilakkaa, jonka pinta piti "rikkoa". Kokeilin ensin rikkoa pinnan suihkuttamalla siihen hiuslakkaa, mutta se ei onnistunut alkuunkaan. Lopulta tajusin käyttää Herbinan vartalosuihketta, joka toimi ihan älyttömän hyvin. Sainpa myös huoneeseen ihanan mansikan tuoksun pistävän kynsilakan hajun kaveriksi!

Mun instagramista voit käydä katsomassa mun "minivideon" tuosta manikyyristä, se löytyy täältä.

ma2
Ps. Unohdin putsata lakkatahrat sormista, hupsis!

Mitä pidätte?

1 kommentti:

  1. Jotenkin tosi ihanan näköiset! Täytyy itsekin koittaa joskus, oon nyt ihan hullaantunut valkoiseen marmoriin! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3