LIP FAVORITES FOR SUMMER

IMG_5041

Isadora kuuluu tunnetusti suosikki meikkimerkkeihini. Mulle on kertynyt toinen toistaan herkullisempia merkin huulituotteita ja päätin esitellä teille nämä muutamat, jotka ovat olleet tämän kesän ajan kovassa käytössä. Osa jää pysyvään valikoimaan ja osasta alkaa olla viimeiset hetket hommata ne omaan meikkipussiin.

i

Yksi suosikeistani Isadoran Perfect Moisture huulipunista on sävy Pink Kiss, joka on kausisävy. Harvemmin pidän kirkkaan pinkeistä huulipunista, mutta tässä on sitä jotain. Sävy on melkeinpä neonpinkki ja huulilla todella kirkas, mutta aavistuksen lämpimänsävyinen.
Isadoran huulipunat ovat pigmenttisiä, kuten myös tämäkin. Nimensäkin mukaisesti se tuntuu huulilta kosteuttavalta, eikä jää rumasti paakkuun kuivimpiinkaan kohtiin.

IMG_5023 i1

Kesällä olen tykästynyt taas enemmän huulikiiltoihin. Näistä Multi Vitamin Gloss huulikiilloista Lychee, eli vaalein sävy kuuluu pysyvään valikoimaan, mutta herkullisista Pomegranate ja Fruit Cocktail viedään jo viimeisiä.
Kiillot ovat todella tahmaisia ja pakko myöntää että hiukset huulikiiltoon takertuneena hieman ärsyttää. Kuitenkin runsas kiilto ja täyteläinen lopputulos vetää käteäni puoleensa tarttumaan näihin useimmin.

i2

Huulipunakynät ovat olleet helppoja ja kevyitä sipaista huulille. Näitä Twist-up Gloss Stick huulipunakyniä mulla on kaksi. Vaaleampi sävy eli Peach Nectar on kausisävy ja Coral Cocktail kuuluu pysyvään valikoimaan.
Näissä on ihana vaniljainen sävy ja myös mukavasti kiiltoa. Puikossa tuo tummempi sävy näyttää melkeinpä oranssinpunaiselta, mutta huulilla se on korallisen pinkki.
Kynät liukuvat ihanasti huulille ja tuntuvat kosteuttavilta. Kovin vahvaa väriä näistä ei huulille lähde, mutta läpikuultava sävähdys.

Ainakin vielä Pretty.fi :llä näyttäisi olevan vielä näitä myynnissä. Varmasti näitä löytyy vielä kaupoista, mutta jos jokin kiinnosti, kannattaa varmasti käydä kotiuttamassa ennen syksyä.

Postauksen tuotteet saatu. Mielipiteet kuitenkin täysin omiani.  

1 kommentti:

  1. Me ollaan näköjään samoilla aallonpituuksilla ;) Just tänään postasin samoista herkuista :D Mä olen ihan koukussa noihin IsaDoran huulikyniin. Niissä iskee kaikki: sävyt on ihanat, koostumus sopivan kosteuttava ja kermainen, samoin väriä irtoaa tarpeeksi :) Todellakin siis tykkään.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3