CATASTROPHE COSMETIC

l
Olin keväällä Lushin uuden Mannerheimintien lippulaivamyymälän avajaisissa ja sain sieltä mukaani tämän Catastrophe Cosmetic mustikkaisen tuore kasvonaamion.
Tuote on jo käytetty hyvän aikaa sitten ja vaikka rakastin kyseistä kasvonaamiota, on siitä kirjoittaminen hieman venähtänyt.

Tuore kasvonaamiot eivät kestä kovinkaan kauan, muistaakseni noin viisi viikkoa. Ne ovat nimensäkin mukaisesti niin tuoreita ja luonnollisista raaka-aineista tehty, että ne tulee säilyttää jääkapissa. Oma purkkini oli suht pieni (en edes tiedä myydäänkö näitä tai kannaattaako ostaa isompaa purkkia) ja purkissa lukee, että se riittää neljään käsittelyyn, mutta mulla siitä riitti reilusti enemmän kuin neljään kertaan sillä äitinikin käytti sitä.

Kasvoilla naamio tuntuu ihanan rauhoittavalta ja viilentävältä. Tuoksukin on raikkaan ruusuisen mustikkainen, joka virkistää ihon lisäksi mieltä. Pesun jälkeen kasvot näyttivät kirkkailta ja kuulailta, sekä iho oli ihan älyttömän pehmeä. Äitini, jolla esiintyy kasvoilla joskus voimakastakin punoitusta, huomasi punakkuuden kadonneen.
Aivan huipputuote ja yksi parhaista kasvonaamioista joita olen kokeillut. Suosin myös mielelläni Lushia, koska tuotteet ovat 100% vegetaarisia sekä 80% vegaanisia, eikä mitään raaka-ainetta tai tuotetta testata eläimillä. Testaamattomuuden lisäksi Lush myös vastustaa voimakkaasti eläinkokeita ja tuotteet tehdään käsin. (Lisää voit lukea täältä.)

l1

Yhden pienen miinuksen tuotteesta voin sanoa, mistä en kuitenkaan varsinaisesti voi valittaa.
Naamio on jonkin verran tönkköä, ei kuitenkaan kuivaa, mutta hyvin paksua. Sitä on välillä hieman hankalaa pyöritellä kasvoille, sillä isoimmat mustikan palat eivät jää ihoon kiinni vaan naamiosta rapisee hieman palasia, joten sen levittäminen altaan yläpuolella on suotavaa. Naamio myös kuivuessaan hieman "hilseilee" ja paksusti levitetyistä kohdista tuotetta rapisee alas. Ymmärrän kuitenkin tämän, kun tuote on kuitenkin luonnollisista raaka-aineista ja oikeista mustikoista valmistettu, niin menkööt. Ei se itseäni ainakaan niin kovasti häiritse.

Kaikenkaikkiaan suosittelen kokeilemaan tuore kasvonaamioita (joista muuten löytyy muitakin kuin mustikka, mm. valkosipuli on aika jännä!) ja muitakin Lushin eläinystävällisiä tuotteita voin lämpimästi suositella. Olen niin nyt jotenkin tykästynyt tähän Lushin ajatusmaailmaan ja tietysti tuotteisiin. Yrityksellä on hyvin pitkälti samanlainen ajatusmaailma kuin mulla. Nettisivuilta bongasin tekstinpätkän, jossa luki että "Emme usko eläinten kuuluvan ruokaamme, vaatteisiimme tai etenkään kosmetiikkaamme." ja mun mielestä tuo on arvostettava ajatus.

Tästä tulikin mieleeni, että pitää tehdä tilaus Lushille vihdoin ja viimein. Siellä on yksi ihan täydellinen palashampoo, jota pitää saada lisää.

Naamion hinta on 13,50 €.

Postauksen tuote saatu. Postaus ei sisällä affiliate-linkkejä. 

1 kommentti:

  1. Lushin mustikkanaamio on ihana! <3 Mä käytin vielä muutama vuosi sitten Helsingissä asuessani Lushin tuorekasvonaamioita todella ahkeraan. Ne ei silloin muistaakseni maksaneetkaan kuin alle kympin :) Mutta edelleen ovat hintansa arvoisia. Oon kokeillut lähes kaikkia, ja mustikkanaamio, Sacred Truth ja suklaanaamio ovat mun suosikkeja!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3