TUTORIAL | OMBRE LINER

IMG_8616

Näitte viime postauksessa kuvia tästä liukuvärjätystä silmänrajauksesta ja tässä lupaamani tutoriaali!
Varoitus, tästä tulee pitkä postaus! Toivottavasti jaksatte lukea tämän loppuun asti.

ombretuto

1. Suosittelen jättämään muun silmämeikin suht kevyeksi, niin värikäs rajaus näyttää selkeältä ja pääsee oikeuksiinsa. Valitsin siis shimmerisen vaalean sävyn luomen keskelle ja hieman ruskeaa luomivakoon.

2. Mulla ei ollut valmiiksi juuri tämän sävyisiä eyelinereita, joten sekoittelin sopivat sävyt yhdestä paletistani, jossa on siis voidemaisia värejä. Postauksen lopussa on muuten teille yksi vinkki vinkkinen!

3. & 4. Aloitan rajauksen tekemisen luomen keskikohdasta läheltä ripsirajaa ja etenen silmän sisänurkkaan. Sisänurkkaan päin mentäessä ohennan rajausta.

5. Seuraavaksi teen rajaukselle siiven. Jos siiven oikean asennon ja suunnan löytäminen tuntuu hankalalta, niin sen saa helposti vain seuraamalla alaluomen linjaa. Eli jatkaa ikäänkuin alaluomea ylöspäin.

6. Seuraavaksi yhdistän siiven muuhun rajaukseen. Kaikessa yksinkertaisuudessaan, vedän siis vain suoran viivan.

7. Sitten väritän siiven. Varmista että väriä on myös ihan ripsien tyvessä ulkoreunassa, ettei mistään tule ihoa näkyviin!

8. Seuraavaksi häivytetäänkin keltainen ja oranssi toisiinsa. Otan ihan aavistuksen oranssia väriä lisää siveltimeen ja alan varovaisesti töpöttämään sitä keltaisen päälle.

9. Palaan vielä keltaiseen ja menen sen kanssa hiukan matkaa oranssin päältä. Toistan tätä vaihetta vuorotellen, kunnes värit näyttävät sekoittuvan toisiinsa. Töpöttelin värien päälle vielä samansävyistä luomiväriä, joka helpottaa häivyttymistä.

10. Lisään ripsirajan "sisäpuolelle" aivan ripsien tyveen tumman ruskeaa kajaalia. Se tuo syvyyttä katseeseen ja tuuheutta ripsiin, kun luomella on jo räikeitä värejä.

11. & 12. Sitten vielä ripsien taivutus sekä ripsari ja ollaan valmiita!

v1 Vinkki! Harvalla perusmeikkaajalla löytyy meikkipussistaan räikeitä eyelinereita. Jos kuitenkin haluat joskus kokeilla jotakin erilaista ja hauskaa, niin suosittelen hankkimaan Make Up Storen Mixing Liquidin, jolla saa siis melkein mistä tahansa luomiväristä rajausvärin.
Otin kuvaan esimerkkinä irtoluomivärin, joka toimii todella hyvin Mixing Liquidin kanssa. Ensin siis kastetaan sivellin nesteeseen jonka jälkeen dipataan sivellin luomiväriin. Lisäksi sitä käyttämällä saa rajauksesta vedenkestävän.

Toinen kikka saada rajauksesta värillinen, on käyttää valkoista kajaalia/eyelineria pohjana ja taputella sen päälle värikästä luomiväriä. Silloin lopputuloksesta ei välttämättä tule niin tarkkareunaista vaan pehmeämpää jälkeä.

IMG_8446

Nykyään olen täysin obsessoitunut tähän Zoevan 317/Wing Liner -siveltimeen, joten päätin ottaa sen myös esille tässä samassa postauksessa. Se on ehdottomasti elämäni pelastus ja rajausten tekeminen tuntuu ihan älyttömän vaivattomalta. Se on juuri hyvän pituinen ja todella kapea. Kärjellä saa hiottua pienimmätkin yksityiskohdat kuntoon.
Suosittelen ehdottomasti käyttämään rajauksissa viistopäisiä, kapeita siveltimiä. Ne tekevät homman niin paljon helpommaksi.

Toivottavasti tästä postauksesta oli hyötyä! x

3 kommenttia:

 1. Kiitos, tämä oli tosi kiva postaus :) Täytyy ehdottomasti kokeilla tuollaista rajausta joskus ja pitää myös mielessä tuo Zoevan sivellin. Itsestä ainakin tuntuu, että nimenomaan hyviä rajaussiveltimiä on jotenkin vaikea löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että pidit tästä! :) Totta, niitä on oikeasti tosi hankala löytää. Siinä pitää olla sitä jotain ja harvoissa on. :D

   Poista
 2. Tää on kyllä upea, ihanan raikkaat sävyt! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3