LONG BOB

IMG_8054
Olen miettinyt niin kauan tukan leikkaamista pitkäksi polkaksi ja nyt vihdoin täällä Norjassa pääsin istahtamaan kampaajan tuoliin! Ajattelin tulla näyttämään teille pientä tilannepäivitystä mun tukasta, mutta varmasti tulen esittelemään sitä lisää paremmilla kuvilla.
Olen niin super innoissani tästä ja olen koko illan vaan hipelöinyt tätä ihanaa tukkaa, hahah. Hassua ajatella, että muutama kuukausi sitten mun hiukset oli alaselkään ja nyt omistan long bobin. Ei kaduta kyllä yhtään. #hiusrakkaus

7 kommenttia:

 1. Näyttää tosi hyvältä! Tätä mä olinkin salaa toivonut että sä long bobin vielä leikkaat... ;)

  VastaaPoista
 2. Sanoinki jo Instassa, mutta tää on UPEA! Ootan innolla lisäkuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Ihan älyttömän mageet hiukset!
  Mun on muuten pitänyt kysyä jo jonkin aikaa, että kun tehän asutte sun poikaystävän kanssa eri maissa, niin haluaisitko tehdä kaukosuhteeseen liittyvän postauksen/ videon? Olisi kiva kuulla, miten saatte kaukosuhteen toimimaan ja mitä ajatuksia sulla on siitä. Ymmärrän toki, jos et koe, että tämä sopisi blogisi tyyliin, mutta olisin todella iloinen, jos vastaisit sitten edes jotain kommentilla :) Oma poikaystävä nimittäin aikoo muuttaa ulkomaille pariksi vuodeksi ja en tosiaan tiedä, miten selviän siitä, mutten haluaisi erotakaan kun siihen ei varsinaista syytä edes olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo itseasiassa oon miettinytkin et voisin tuosta höpöttelyvideota tai ainakin kirjoitusta tehdä lähiaikoina. Se on sellanen aihe mitä on toivottu jonkin verran. Ja vaikka ei niin sopisikaan blogin tyyliin niin haluan kuitenkin täällä toteuttaa toiveita ja tehdä postauksia hieman blogin aiheen vierestäkin ihan viristyksen vuoksi. :)
   Mutta missään nimessä ei kannata erota voin nyt jo tässä sanoa! Se on ikävää ja vaatii paljon sopeutumista, mutta ajattele mitä positiivista se sulle tuo ja teidän suhteelle. :) Se nimittäin vahvistaa suhdetta ihan älyttömästi.

   Poista
  2. Kiitos kannustavasta vastauksestasi. :) Jään innolla odottelemaan aiheesta postausta!

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3