FIRST TOUCH OF ZOEVA

Zoeva

Tilasin tänne Norjaan Joachimin luo Douglas nimisestä verkkokaupasta kauan mielessä pyörineitä juttuja, nimittäin Zoevan paletteja ja siveltimiä. Oltiin juuri silloin Ruotsin puolella ruokakaupassa, kun tuli tekstiviesti, että paketin saa hakea. Ihan oikeasti, hyppisin tasajalkaa keskellä kauppaa kun olin niin innoissani ja yhtäkkiä tuli ihan älytön kiire päästä takaisin Norjan puolelle ja postiin. Hahah, meikkihörhökö..

Douglasilla on myös täällä Oslossa liike, jossa kuitenkin ymmärtääkseni ei ole niin laaja valikoima ainakaan Zoevan osalta mitä nettikaupassa. Aion kuitenkin piipahtaa joku päivä liikkeessä, jos vielä hommaisi yhden Zoevan paletin.
Näissä on siis aivan huikea pigmentti ja hintakaan ei päätä huimannut. Toinen paletti taisi olla 169 kruunua ja toinen 144 kruunua, eli jäädään kuitenkin parin kympin alapuolelle euroissa. Varsinkin Mixed Metals -paletti on vienyt mun sydämen täysin. Niin kauniita metallisia sävyjä ja kuitenkin hyvin uniikkeja sekä erikoisia. Multa ei ainakaan taida löytyä juuri samankaltaisia sävyjä ollenkaan.
Rose Golden -paletissa on nimensäkin mukaisesti ruusukullan sävyjä ja silläkin saa varmasti kauniin silmämeikin tehtyä, vaikken siihen ainakaan vielä ole yhtä rakastunut. Ehkäpä hurahdan siihen, kunhan pääsen sitä paremmin käyttämään.
Vegan Prime Set -siveltimetkin tuntuvat laadukkailta näin parin testikerran jälkeen. Olen synteettiseen karvaan itseasiassa oikein tyytyväinen. Siveltimillä taisi olla hintaa euroissa noin 68 euroa ja pakettiin kuluu siis 10 sivellintä. Sain kympin alennuksen vielä koko tilauksesta, eli ihan kohtuullisella summalla mielestäni selvisin. Lisäksi siveltimet tulevat tuossa hyvin laadukkaassa pussukassa. Tykkään!
Vaikka tämä Norja on aika tyyris maa, niin ainakin nämä tuotteet pyörivät samoissa hinnoissa mitä ihan Zoevan omilla sivuilla.

Kun pääsen kotiin, niin otan teille paremmat kuvat näistä swatchien kera ja raapustan ylös parempia kokemuksia näistä. En saanut täällä otettua ihan parhaita kuvia, sillä ostin uuden objektiivin kameraani ja pitää vähän vielä opetella yhteiseloa sen kanssa. Tahmatassunikin ehdin jo upottaa paletteihin, hups.

3 kommenttia:

 1. Ohhhh niin taivaallisia! <3 Odotan kyllä tarkempia postauksia näistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onnnnn!! <3 Joo niin mäkin odotan. :D Häiritsee nää kuvat jotka ei päästänyt näitä ihan oikeuksiinsa!

   Poista
 2. Nää on kyllä kivoja! Tilasin itsellenikin jokin aika sitten pari sivellintä testiin ja sen chocolate paletin ja oon kyllä tykännyt, hintaansa nähden tosi hyviä :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3