Dr. Hauschka Face Care Kit

drhauschka

Olin pari kuukautta sitten Dr. Hauschkan järjestämässä bloggaajatilaisuudessa ja siellä pääsin tutustumaan paremmin tähän mulle ennestään suht tuntemattomaan merkkiin. Nimi on siis tullut monesti vastaan, mutta tuotteita en juurikaan ole päässyt testailemaan.
Tilaisuudessa päästiin bloggaajien kanssa testaamaan Dr. Hauschkan kasvoputsareita ja tykästyin niihin kovasti. Sain jälkeenpäin toivoa tuotteita vielä kotiin parempaan testiin ja toivoin näitä kasvojen puhdistustuotteita, yöseerumia sekä silmäluomibalsamia joista itseasiassa tulee juttua myöhemmin.
Puhdistustuotteet normaalille ja kuivalle iholle tulivat tällaisessa kätevässä matkakokoisessa pakkauksessa ja päätin jättää tuotteet odottamaan reissua.

No, nyt olen täällä reissussa ja mitä olen tykännyt näistä? Onhan nämä korvannut monta muuta isompaa putelia, jotka saivat jäädä kotiin. Vaahtoputsarin Lumenelta jouduin kuitenkin ottamaan mukaan, sillä en koe, että nämä Dr. Hauschkan tuotteet riittäisivät poistamaan meikkiä kunnolla. Aamuisin ja niinä päivinä kun en ole meikannut, tuntuvat nämä kuitenkin ihanan raikkailta ja pehmentävät ihoa mukavasti. Kasvovesi ja voiteet kuitenkin käyvät meikinpoiston jälkeen ja tällä hetkellä kuivahkolle iholleni varsinkin ruusuvoide tuntuu hyvältä.
Kaikenkaikkiaan setti on ollut toimiva täällä matkalla ja on kiva päästä testailemaan jotakin uutta. Tuotteet ovat toki pieniä, mutta kyllä näillä saa jo sitä tuntumaa, että miten oma iho näistä reagoi. Pääsin hyvin myös jyvälle siitä, että mitä on ehdottomasti saatava isompi pullo jatkossa.

Pakkaukseen kuuluu:

- Puhdistusvoide 10 ml
- Puhdistusemulsio 10 ml
- Kasvovesi 10 ml
- Kosteusvoide 5 ml
- Kvittenvoide 5 ml
- Ruusuvoide 5 ml 

* Tuote saatu testiin maahantuojalta.

2 kommenttia:

 1. Se kasvovesi on ehdottomasti parempi suihkepullossa kuin tossa pienessä näytepullossa, sitä suosittelen ainakin lämpimästi! Mulla on vielä puolet tosta setistä testaamatta, oottelen et edellisiä loppuu ensin :) Mua kiinnostaisi, että mitkä oli sun mielestä ne tuotteet tossa mitä ostaisit täysikokoisenakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Hmm, mikäköhän siitä tekee paremman suihkeena, olisi mielenkiintoista tietää. Tosiaan tässä tää kasvovesi ei ehkä ihan lyönyt ällikällä.. :D Enkä oikeen muista nyt taas että millaiselta se tuntui kun testattiin näitä siellä Annalassa.
   No mä tykästyin tuohon puhdistusvoiteeseen, kvittenvoiteeseen ja ruusuvoiteeseen. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3