L'Oréal Paris Prodigy

Sain Indiedaysin Bloggers Inspiration Daysta mukaani testattavaksi pari L'Oréal Paris Prodigy -hiusväriä sävyissä 9.0 sekä 8.0.
L'Oréalin ständillä Kristiina valitsi mulle nämä sävyt vinkaten, että näillä sävyillä saisin luonnollisempaa lookkia, jos joskus haluaisin lähteä vaihtamaan hiusteni sävyä. Hiustenvärjäys olikin mun kohdalla todella ajankohtainen, joten otin käyttööni tämän 9.0 -sävyn.

Täältä pääsette Indiedaysin kampanjasivuille, jossa lisää muodonmuutoksia! (En hyödy linkin klikkaamisesta rahallisesti.) 

IMG_5688 prodigy1

Paketin aukaistessa yllätyin tuotteiden tyylikkäästä ulkonäöstä. Varsinkin tuota pulloa oli niin miellyttävä käyttää, sillä yläosa oli kovaa muovia, mutta alaosa oli pehmeää materiaalia josta puristamalla sai siis värin helposti ulos ilman ponnisteluita. Haluan tuollaisen muihinkin väripurkkeihin!

IMG_5684 IMG_5645

Aluksi mun piti värjätä vain tyvikasvu ja ajattelin tällaisen luonnollisemman sävyisen blondin värin olevan juuri täydellinen, sillä halusin jättää tyven hieman muuta hiusta tummemmaksi. Valkoinen värikypärä ei kuitenkaan ole sieltä kauniimmasta päästä.
Väri kuitenkin oli sen verran riittoisaa, että se riitti mulle suurinpiirtein koko päähän. Ihan vähän jäi latvoista uupumaan väriä, mutta eipä ne sitä kuitenkaan loppuen lopuksi kaivannetkaan.

Levitin väriä siis ensin tyveen, niin että sain peitettyä tyvikasvun ja samantien myös muualle hiuksiin. Vaikka ohjeissa neuvotaan tyvikasvua peittäessä ensin levittämään väri tyveen 20 minuutiksi ja sen jälkeen muualle hiuksiin vielä 10 minuutiksi, kun hiuksia värjätään samalla sävyllä.

IMG_5649

Mua melkeen hävettää julkaista näin kamala kuva mun hiuksista ennen tuota värjäystä, krhm.. Mun tukka kasvaa niin älyttömän nopeaan, ettei tuo tyvikasvu edes ole vielä kovin pitkältä ajalta tuohon ilmestynyt.
Mutta siis, katsokaa! Tuo mun lopputulos näyttää ihan siltä, että mun tyveen olisi laitettu raitoja! Eikös? Muutenkin siis koko hiusten sävy on paljon eloisampi.
Mikä parasta, nyt kun taas alkaa tuo mun tyvikasvu puskemaan tuolta hurjaa vauhtia, se ei näytä niin pahalta kun tuo tyvi on jo valmiiksi vähän "raidoitettu".

prodigy
IMG_5655

Mä peukutan tälle! Mitä te olette mieltä?

7 kommenttia:

 1. Hieno hopeinen sävy, tykkään! Käytätkö jotakin hopeashampoita? Niistä olisi mukava lukea enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on yksi postaus hopeashampoosta joka mulla on tällä hetkellä käytössä. :)
   Tässä linkki --> http://sanna-emilia.blogspot.fi/2015/03/testissa-echosline-s6-anti-yellow.html

   Poista
 2. Todella ihana sävy! Kauniit hiukset sinulla! :) Vaikkakin minä liputan sen ihan oman värin puolesta, nuo väriaineet kun ovat niin myrkyllisiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) No tuo on ihan totta. Oma hiusväri olisi mukava saada kasvatettua takaisin, mutta se vie ihan älyttömästi aikaa. Ja näyttää rumalle siinä projektin alussa. ;D

   Poista
 3. Näyttää tosi kivalta lopputulos!:)

  Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3