Kesää kohti | RFSU

Olen mukana Indiedaysin ja RFSU :n sekä Carmexin blogikampanjassa, sillä sain Indiedaysin Bloggers Inspiration Daysta kyseisten merkkien tuotteita testattavaksi. Haluankin jakaa teille vinkkini ja kokemukseni näihin tuotteisiin liittyen, joten jos etsit kesäksi sheivaustuotteita niin jatkahan lukemista!

IMG_5638

Olen käyttänyt iäisyyden RFSU :n Daily Fresh Intim Shower Geliä, joka on toiminut mulla paremmin kuin hyvin. Tätä suosikkiani hakiessani, on kaupan hyllyllä vieneet huomioni myös merkin sheivaustuotteet. Olinkin todella iloinen saadessani näitä testiin.

Ärtynyt ja kutiava iho sekä punaiset näpyt, ikuinen maanvaiva ja sheivauksen se huonompi puoli. Joko on haavoja tai mikä pahinta, kutiaa ja kirvelee samaa aikaa. Olen tainnut vihdoin löytänyt ne tuotteet, joilla nuo raivostuttavat jutut saa kuriin.
Tuotteet sopivat niin bikinirajan, säärien tai kainaloiden sheivaukseen. Samoille alueille on myös sheivauksen jälkeen sopivia tuotteita. Näiden nimistä päätellen, ne ovat pääasiassa tarkoitettu bikinirajan sheivaukseen, mutta olen siis käyttänyt näitä myös muualle.
Lopputuloksena miellyttävä sheivauskokemus, pehmeä ja sileä iho sekä ennen kaikkea raikas ja mukava olo.


sh IMG_5669 IMG_5679

Easy Shavin' Intim Shaving Gel

Tämä on erinomainen ja edullinen geeli sheivaukseen ihan mihin osaan kehoa tahansa. Se lisää luistoa ja auttaa ajelemaan ihokarvat hellävaraisesti. Se on vaahtoamatonta sekä läpikuultavaa, joten sen kanssa näkee mistä ajaa. Se sopii myös pH-arvoltaan intiimialueelle.
Tämä on tullut jäädäkseen mun suihkuun. Ärtynyt iho ja punaiset näpyt ovat ärsyttäviä ja inhottavan tuntuisia, mutta tämän kanssa iho tuntuu pehmeältä, eikä ärtyisyydestä tai näpyistä ole tietoakaan.


IMG_5675

Nice N' Cool Intim After Shave

Tämä on pelastus bikinirajan sheivauksen jälkeen! Se sisältää alkoholia sekä yrttejä, jotka viilentävät ihoa sheivauksen jälkeen. Se imeytyy nopeasti ja siinä on myös mieto tuoksu.
Jos iho on oikein ärtynyt tai siinä on haavoja, saattaa tämä tuntua hieman, noh, polttavalta. Mulla kuitenkin kirvelyä tuntuu todella harvoin ja jos sitä tulee, niin se menee nopeasti ohi.
Kaikenkaikkiaan myös tähän olen ollut erittäin tyytyväinen ja käytän sitä myös kainalon ärtyneelle iholle.


IMG_5652

Hair Helper Intim After Care

Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisempänä kuuluu mun rutiineihin tämä ihokarvojen sisäänpäin kasvamisen estävä voide. Sitä voi käyttää niin bikinirajalle, kainaloihin kuin sääriinkin ja sen sisältämät hedelmähapot kuorivat ihoa hellävaraisesti.
Myös tästä, kuten kaikista muistakin, olen tykännyt ihan älyttömästi. Olen huomannut sen pehmentävän ihoa ja sheivauksen jälkeen iho tuntuu silkkiseltä.

Tuotekassissa oli myös mukana 3in1 Caring Massage Glide -hierontavoide sekä Carmexin huulirasva, mutta nämä sheivaustuotteet tekivät ehdottomasti muhun suurimman vaikutuksen.

Onko teille nämä tuotteet tuttuja?
Jos haluat käydä kurkkaamassa lisää tietoa tuotteista, RFSU :n sivuille pääset tästä.


2 kommenttia:

  1. Miksi postaat nykyään näin harvoin? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyllä totta, että postauksia on tullut harmittavan harvoin.. :/ Lupaan, että postailen täst edes useammin kun aikaakin alkaa taas tulla enemmän. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3