120 X COLOR!

bh

Tilasin parisen viikkoa sitten Kosmetik4less :ltä tämän BH Cosmeticsin 120 Color Palette 2nd editionin. Paketti saapui maanantaina eli sillä kesti saapua noin viisi arkipäivää, mikä on ihan ok Saksasta. Pigmentitkin on ihan kohdillaan hintaan nähden, tosin jotkut sävyt ovat pigmenttisempiä kuin toiset. Esimerkiksi shimmerisistä sävyistä ei lähde niin paljon irti kuin mattaisista. Laitan kuitenkin aina sävyjen alle valkoisen pohjan, joka kyllä tuo värin kuin värin näkyviin.

Rakastan tehdä värikkäitä silmämeikkejä ja mun värien valikoima on ollut aika suppea. Ihmettelenkin miten olen pärjännyt näin pitkään mun pienellä kokoelmalla. Tosiaan aina kun istahdan meikkipöydän ääreen mun mielikuvitus on täynnä kaikkia väriyhdistelmiä, mutta tarvittavat välineet uupuu.
Tämän paletin sain hyppysiini noin parilla kympillä postarit mukaan lukien ja tällä saankin tehtyä satoja erilaisia väri-ilotteluja. Nyt vain inspis valloilleen ja siveltimet käteen!

Aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua! <3

11 kommenttia:

 1. Tosi kiva paletti! :) Ihanan räikeitä värejä :p

  VastaaPoista
 2. Ahh ihana! Jännä kuulla että sulla ei ole paljoa värikkäitä luomivärejä ollut, oot aina saanut luotua kyllä mitä ihanempia lookkeja, että oon aina kuvitellut sulla olevan vaikka mitä värejä! :') Nyt sit vaan innolla oottelen millasia yhdistelmiä tällä paletilla saat aikaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä on niin hassua ettei mun oo aiemmin tullut hommattua enemmän värejä vaan oon vitkutellut suunnilleen yhdellä paletilla missä siinäkin vaan muutama räikeä väri. :D :)

   Poista
 3. Pliis tee joku ihana hattaraunelmameikki noilla jumalaisilla pinkin sävyillä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin tehdä! :) Tässä on kyllä täydelliset pinkit siihen tarkoitukseen.. :)

   Poista
 4. Nyt odotan innolla mitä saat paletilla loihdittua :) Ihailen aina kaikkia, jotka tykkää leikkiä väreillä. Omat suosikit on niitä perus vaaleanpunaisia ja taupeja, helppoja turvasävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas haluaisin olla luovempi perussävyjen kanssa. Mulla niiden käyttö takkuaa eikä inspistä meinaa löytyä millään. :D :)

   Poista
 5. APUA! Mä en kestä, niin iihhaaannaaaaaaa! ;)

  VastaaPoista
 6. Voi apua miten ihania värejä!:o

  Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Melkoista väri-iloittelua, vau! :) Olisi kiva jos tekisit joskus jotain "kokoelma"-postauksia omistamistasi meikeistä. Esim. kuvaisit ja esittelisit pintapuolisesti luomivärikokoelmasi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3