ISADORA SMOKY MAUVES MAKEUP LOOK

IMG_4579 IMG_4672 sm4 IMG_4609 sm1 IMG_4630 IMG_4642 IMG_4661 IMG_4671

Mulla on uusi suosikki paletti! Se on mitäs muutakaan kuin Isadoraa ja Eye Color Bar sävyssä 61 Smoky Mauves. Olen lähiaikoina päässyt testaamaan Isadoraa enemmän kuin ikinä. Monet vuodet se on ollut mulle vähän vieraampi merkki, enkä ole jostain kumman syystä tehnyt lähempää tuttavuutta aiemmin.
Nyt kuitenkin olen ihan älyttömän innoissani Isadorasta ja olen löytänyt monta varsinaista "must have" -tuotetta sieltä.

Tämän hetken muruseni on siis tämä upeita mauven sävyjä sisältävä paletti. Siinä on ensinnäkin aivan ihana valkoinen todella shimmerinen sävy, täydellinen mattasävy esimerkiksi luomivakoon häivytyksiin ja koko luomelle sopivia sävyjä sekä ulkonurkkaan hyviä tummempia sävyjä. Eli koko setti samassa paketissa mitä tarvitaan silmämeikin tekoon. I'm in love!
Tässä on tosi hyvä pigmentti, kuten mielestäni yleensäkin Isadoran luomiväreissä ja nämä toimivat myös kostealla siveltimellä hyvin.

Palettia löytää tällä hetkellä kaupoista hintaan 19,90 € ja sitä saa myös tilaamalla mm. täältä.

Meikistä tulossa tutoriaali vielä myöhemmin!

10 kommenttia:

 1. Onko sulla sanoa jotain hyvää meikkivoidetta, joka on pehmeä ja sulautuu naamalle hyvin? :) eikä jätä paakkuja tai näy näppylät läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenen Blur ehdottomasti! :) Tai CC-meikkivoide myös Lumenelta. Mutta toi Blur on mun ehdoton suosikki ja ykkösvalinta silloin kun haluan olla varma että meikkipohja onnistuu. ;)

   Poista
 2. Moikka! Muistin äsken että oon tässä ihan lähiaikoina lukenu jostain sun postaukselta tai kuullut videolta että oot käyttäny jotain tuotetta jonka avulla sun tukka on kasvanu ihan simona :D oonkohan nyt ihan hakoteillä vai mikähän tämmönen tuote oli? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mulla ei tuu nyt mieleen mitään tuotetta mut olisko ollut ihan ruoka-aineista soija? Nimittäin sitä kun aloin syömään niin tukka kasvoi ihan älyttömän nopeasti.. Ja sitä olen muutamaan otteeseen hehkuttanut täällä. :D :)

   Poista
 3. mistä tietää sopivan sävyisen meikkivoiteen omalle naamalle??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla meikkivoidetta leukaan, niin näkee miten se sopii kaulan ihon sävyyn. Mulla ainakin on kaula ja kasvot eri sävyisiä ja valitsen sen kaulan mukaan niin saan ne sitten sopimaan toisiinsa. :)

   Poista
 4. Mistä kaupasta saa ostettua meikkitupsuttimen tai sellaisen millä voi esim levittää voidetta? semmoinen mitä käytät esim tossa videossa: Meikki yhdellä brändillä: Lumene ♡ Meikkitutoriaali
  kun levität tuossa sitä peitevoidetta sellaisella pinkillä tupsuttimella niin mistä sellaisia saa ja mikä se on nimeltään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm tarkoitatkohan tuolla tupsuttimella Beauty Blenderiä? Jos tarkoitit, niin niitä saa ainakin Sokoksilta ja Stockmanneilta sekä tilattua netistä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3