THE MEIKKIMUNAT

Teille monelle on varmasti Beauty Blenderit tulleet jo hyvin tutuksi ja nähtiinpä nämä mun Tammikuun suosikit -videollakin. Mulla on kuitenkin kuvat pyörineet tässä jo hyvän tovin ja olen niin rakastunut näihin, että pakkohan näistä on vielä höpöttää.

IMG_0812

Beauty Blendereitä on muutamassa eri värissä ja onhan niillä hieman eri käyttötarkoituksiakin.

Mulla on siis pinkki eli original, jota voisi kutsua koko joukon "tähdeksi". Valkoinen eli pure sopii erityisesti herkälle iholle sekä ihonhoitotuotteiden levittämiseen. Itse olen käyttänyt tätä primerin kanssa. Viimeisenä muttei todellakaan vähäisempänä multa löytyy älyttömän söpöt vihreät micro minit, jotka sopivat pienempien alueiden meikkaamiseen kuten vaikka peiteaineen tai korostusten levitykseen.
Näiden lisäksi Beauty Blendereitä löytyy mustana, joka sopii tummempi sävyisten tuotteiden levitykseen tai vaikka itseruskettavan laittoon. Sekä uusimpana on ihanaakin ihanampi suosikkivärini liila, jonka aion vielä joskus hankkia. Se ymmärtääkseni toimii samalla periaatteella kuin pinkkikin, mutta väri on vain eri.

IMG_0827

Erittäin hyödylliseksi olen todennut myös tämän BB :n oman saippuan Beautycleanser solidin, joka puhdistaa tehokkaasti niin meikkimunan, kuten perinteiset siveltimetkin. Tuoksuna tässä on miellyttävä laventeli. Vaikka normaalisti vihaan laventelin tuoksua, niin believe me, tässä se on todellakin myös mun nenään sopiva. Tästä jää ihana raikas tuoksu puhtoisiin välineisiin.
Vaikka kiekko vaikuttaa aika pieneltä, mitä vertaa esimerkiksi Marseillesiin joka on jäätävä kapula tämän rinnalla, niin on tämä osoittautunut myös runsasvaahtoiseksi.

Sientä tulisi siis myös pestä jokaisen käytön jälkeen. Myönnän, olen laiska ja pesen sen vain noin joka toisen käytön jälkeen. Parhaana ja hyvässä kunnossa sieni toki pysyy, kun siitä pitää hyvää huolta. Eikä se peseminen todellakaan vaikeata ole, en vaan tiedä miksi vitkuttelen sen kanssa.
Sieni kastetaan, sitä töpötellään saippuaan, puristellaan ja ihmetellään kun likainen meikkivesi alkaa tursuamaan ulos sienestä. Kun se on puhdas niin huuhdellaan, puristellaan isoimmat vedet pyyhkeeseen ja jätetään oman purkkinsa päälle kuivumaan.

IMG_0477 IMG_0829

Kuten jo varmasti tiedätte, niin Beauty Blenderiä käytetään kosteana. Se voi vaikuttaa ensin pieneltä (varsinkin nämä micro minit), mutta tuplaa kokonsa kastuttuaan.
Se on myös kuivana paljon kovempi, mitä sitten märkänä eli koostumus myös muuttuu miellyttävämmäksi. Se on hyvin joustava ja melkein "pomppii" iholla, kun taas jokin muu sieni vain mätkähtäisi ihoa vasten kuin kivi. Jos nyt saitte yhtään tästä kiinni, että mitä tarkoitan.
Siinäkin on oma jujunsa, miksi tätä käytetään kosteana. Sen lisäksi että siitä tulee suurempi ja joustavampi, niin myös kosteana se ei ime meikkivoidetta sisäänsä ja näin säästää tuotetta pidemmän päälle.

Mä en oikeasti vaan pääse yli enkä ympäri miten järkyttävän söpö tuo micro mini on!

IMG_0842 IMG_0819 IMG_0860

Summa summarum näin parin kuukauden käytön jälkeen on, että olen aivan puulla päähän lyöty. Kuten videollakin mainitsin, niin aluksi olin epäileväinen näiden hinta-laatusuhteesta. Maksaisinko meikkisienestä parikymppiä? Nyt sanoisin, että ehdottomasti kyllä. Vaikka miten paljon rakastankin (tai rakastin) Sigman F80 sivellintäni, niin makaa se tuolla nyt melkein käyttämättömänä.
Ennen ongelmaksi myös muodostui peiteaineen paakkuuntuminen silmien alle, mutta Beauty Blenderillä peiteaineet saa levitettyä niin kevyesti ja tasaisesti. Tykkään!
Kun munastani on aika jättää, niin uusi lähtee kaupasta mukaan alta aikayksikön.

IMG_0863

Beauty Blendereitä saa mm. Sokoksilta, Stockmannilta sekä Pretty.fi :ltä.

Mitä te tykkäätte Beauty Blendereistä?


Postauksen tuotteet saatu maahantuojalta.
Postaus sisältää affiliate-linkkejä. 

3 kommenttia:

 1. Hmm, olis varmaan korkea aika hankkia tää kehuttu ihme munanen! :D Niin paljon hyvää lukenut näistä, mutta oon juuri miettinyt tota onko se hintansa väärti. Nyt kuitenkin vaikuttaa aika auttamattomasti siltä, että tuollainen on saatava ja kokeiltava myös itse... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kyllä, kokeile! Ihastut varmasti. :)

   Poista
 2. En tykkää. Ostin hieman edullisemman meikkisienen. Tein kuten ohjeessa neuvottiin. Kastelin, kuivasin ja dippasin.
  -> suuri meikkisieni, joka on hyvin kömpelö käyttää
  -> liian kova
  -> puhdistus työlästä -> pesuaine ei huuhtoudu millään!!! DÄMN

  Vertailun vuoksi otin normaalin meikkisienen, dippasin ja painelin meikkivoiteen iholle, siistiä. Ja meikkisieni peseytyy ihan normaalisti.

  Tästä oppineena, päätin, etten tuhlaa rahaa moiseen beautyblenderiin. Käytän meikissä siveltimiä ja pressaan meikkivoiteen iholle, puhtaalla tavallisella meikkisienellä, näin lähtee iholle jo äkisti kertynyt ylimääräinen rasva. Iho on heti mattainen, eikä puuteria paljoa tarvitse....

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3