Echosline S6 Anti-Yellow Hopeashampoo

Kuten tiedätte, niin värjäsin hiukset jokin aika sitten ruskeasta blondiin. Aika kivuttomasti selviydyin värjäyksestäni, kerran blondiväri päähän ja se oli aikalailla siinä. Paitsi.. Keltaiseksihan se jäi.

IMG_4244

Sainkin siis hyvään saumaan Cosmerya.fi :ltä testattavaksi tämän Echosline S6 Anti-Yellow Shampoon.
Itselleni kyseinen tuote oli täysin tuntematon, enkä ollut nähnytkään tai kuullutkaan koko shampoosta, eli aika mielenkiinnolla lähdin testailemaan. Monen monta blondivuotta takana olen kokeillut niin monia ja taas monia hopeashampoita, joten vertailukohteitakin löytyy.

IMG_4246

Shampoo sisältää erittäin tehokasta violettipigmenttiä ja taittaa lämpimät sävyt. Aktiiviset ainesosat siinä ovat viiniuute ja silkkiproteiinit.

Olen joskus kokenut hopeashampoot todella hiuksia kuivattaviksi. Tämänkin kanssa jos sen on antanut olla pidempään vaikuttamassa voi tuntea pientä kuivuutta, mutta ei pahemmin. Se ei kuitenkaan tee hiuksista sellaista purkkamaista sotkukasaa mitä jotkut tekevät.

IMG_4196

No entäs se tehokkuus? Mielestäni yksi parhaista hopeashampoista mitä olen kokeillut. Se on tehokas ja poistaa keltaisuutta todella hyvin, paremmin kuin monet muut kokeilemani. Kyllä suihkussa se käsi ensimmäiseksi eksyy hakemaan tämän hyllystä nykyisin.
Ainakin sen verran pigmenttiä löytyy, että väriä saattaa jäädä käsiinkin kiinni. Varsinkin jos kädet on vähän kuivemmat, niin ne saattaa olla lilahtavat suihkun jälkeen. Niin ja kyllä tuo meidän suihkuverhokin on aika komean näköinen tällä hetkellä kun olen vaahdotellut hyvin lennokkaasti näköjään.
Mistä tulikin mieleeni, niin shampoo vaahtoutuu ihanan pehmeästi. Joskus hopeashampoiden kanssa kohtaan sen ongelman, ettei ne vaahtoudu tarpeeksi tai ollenkaan. Tätä riittää pienempikin määrä ja se vaahtoaa mukavasti. Shampoo myös pesee hiukset tehokkaasti ja ne tuntuvat oikeasti kunnolla puhtailta. Tämäkin, jälleen kerran on päinvaistoin joissain muissa tuotteissa.

Käytän shampoota suurinpiirtein jokaisella pesukerralla. Pesen kuitenkin noin yhden kerran viikosta jollain muulla shampoolla, sillä tuntuu että hiukseni pysyvät näin puhtaampina pidempään kun vaihtelen shampoota. Yleensä en jätä tätä vaikuttamaan ja pesen sen samantien pois kun malttamaton olen. Pari kertaa olen kuitenkin kädelläni hieman kastellut hiuksiani, mutta jättänyt ne kuitenkin suht kuivaksi ja laittanut niihin tämän hopeashampoon vaikuttamaan noin puoleksi tunniksi kirkastamaan keltaiset vivahteet. Toimii!

IMG_4338

Itseasiassa otettuani tämän käyttööni sain kehuja hiusteni sävystä, että se on kaunis kirkkaan vaalea, luonnollinen eikä liian keltainen tai liian valkoinen. Tykkään myös itse ihan älyttömästi!

Noh, voitte myös katsoa yllä olevaa kuvaa ja päätellä itse. Kaunishan tuo väri on, vaikka itse sanonkin. Tyvi tosin on tummempi ja keltaisempi, mutta sen sävy ei tunnu vaihtuvan mihinkään. Värjäysprosessini onkin aina ihan älyttömän pitkä, enkä voi esimerkiksi päivää ennen jotakin tärkeää juttua värjätä tyveäni piiloon sillä se jää niin rumaksi. Menee pari viikkoa, kunnes se alkaa tasaantumaan ja vaaleentumaan.

Jos sulla on tarvetta tehokkaalle hopeashampoolle ja kiinnostuit tästä niin voit käydä kurkkaamassa tuotetta suoraan tästä linkistä.
Cosmeryan sivuille pääset tästä.


Tuote saatu testiin blogin kautta.
Postaus sisältää affiliate linkkejä. 

1 kommentti:

  1. Echoslinen hopeashampoo on aivan paras! Oon käyttänyt sitä jo useita vuosia, enkä kyllä ole vaihtamassa sitä muuhun :) Ainoa huono puoli on se, että sitä ei tahdo löytyä mistään kaupoista, joten ostan sen kanssa aina netistä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3