Sneak Peek | Weekend with NYX

IMG_4181

Jee kaikkea niin kivaa postausta on tulossa etten malta odottaa. Into piukeana ja tästä kosmetiikkaonnellisuudesta inspiroituneena mun oli pakko, siis ihan pakko tulla kertomaan teille mitä on luvassa.
Parin viikon sisään on tulossa kolme videota yhteistyössä Pretty.fi :n kanssa ja koskien näitä NYX :in ihanuuksia joista nappasin teille pienen teasing kuvan.
Aiheena on siis "Weekend with NYX", ja teen yhteensä kolme videota teille jotka tulevat ulos perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Videoiden sisällöistä tai aiheista en sen enempää paljasta vielä, mutta tutoriaaleja siis tietysti on tulossa.
Inspiroiko yllä oleva kuva tai esimerkiksi luomiväripalettien sävyt teitä jotenkin ja haluaisitte nähdä jotain tiettyä sävymaailmaa?

Tiedän, tällaiset "enpäs kerro vielä" postaukset on ärsyttäviä, mutta mun oli ihan pakko.
Tällaista siis luvassa. Ja hei sunnuntaina tulossa collab video Nella Törnroosin kanssa ja myös monia mielenkiintoisia tuotearvosteluja tulossa! Mulla on niin monta juttua teille tehtävänä että meinaa melkein hiki tulla, mutta puserran kaikki nyt julkasukelposeksi pika pikaa! Niin ja pakko päästä näyttämään teille mun uus tukka, jeeiii.

Palataan viimeistään sunnuntaina! Hyvää viikonloppua teille kaikille sinne tällaisen randomimman postauksen saattelemana. ;)

1 kommentti:

  1. Noi Love in Paris -paletit kyllä houkuttelee ja kovasti! Ihania <3 Sain juuri viikko sitten NYXiltä noita butter glosseja ja oon aivan myyty! Odotan innolla mitä näistä tuut tekemään ;).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3