NATURAL CODE COLOR CORRECTING MAKEUP

Mun ihotyyppi on heittänyt aikamoista kuperkeikkaa tässä viime aikoina. Muistatte varmaan, että olen puhunut paljonkin siitä, kuinka kuiva iho mulla on.
Noh, nyt tuo mun hipiä kiukuttelee mulle aika lailla. Se on hetkessä muuttunut todella rasvaiseksi ja epäpuhtauksia tupsahtelee kuin sieniä sateella. Meikkiä saa puuteroida tämän tästä ja taas hetken päästä kiiltää ja näyttää epäsiistiltä.

Mun pitää lähestyä meikkipohjani tekoa nyt aivan uudella tavalla ja aseena mulla on Lumenen "pikkusisarelta" Natural Codelta kolme suht uudehkoa tuotetta, jotka tasoittavat epätasaista ihonsävyä sekä tekevät meikistä mattapintaisen.
Rasvainen naama vastaan CC-sarja!
Mattapintaisella pohjustusvoiteella, pitkäkestoisella sekä myös mattaisella meikkivoiteella ja kiiltoa vähentävällä puuterilla saa aikaan kestävän ja tasaisen lopputuloksen. Let's go!

IMG_3447 IMG_3444

CC Color Correcting meikin pohjustusvoide

Pohjustus on kaiken a ja o, jos lähdetään tavoittelemaan kestävää meikkiä. Tämä öljytön primer hillitsee talintuotantoa ja vähentää kiiltoa. Se häivyttää myös ihohuokosia ja muita epätasaisuuksia ihossa.
Kuten kaikissa sarjan tuotteissa, myös tässä on käytetty suomalaista ratamoa joka hillitsee talineritystä, on antibakteerinen ja ehkäisee tulehduksia sekä suojaa ihoa.

IMG_3441

CC Color Correcting meikkivoide

Varsinkin nyt kun ihoni on tässä kunnossa, haen mattaista ja pitkäkestoista lopputulosta eli öljyisen näköinen meikkipohja on ehdoton ei! Vaikka varsinaisesti nämä tuotteet eivät ole suunnattu pelkästään rasvoittuvalle iholle, mutta kaikki missä lukee mattapintainen, tasainen ja pitkäkestoinen niin ei kahta kysymystäkään. Yes please!
Meikkivoide on öljytön ja ihohuokosia tukkimaton, pitää sisällään punaisuutta neutralisoivia sävyjä sekä on medium peittävyydeltään. Tässä on myös SPF 20.

IMG_3443

CC Color Correcting kiillon ja punaisuuden poistaja

Tämä on ihan must have puuterini tällä hetkellä! Käytän tätä ihan aina ja se onkin jo aikamoisella kuopalla.
Tässä on kätsy 2-in-1 systeemi, eli ihonvärinen puoli vähentää kiiltoa ja vihertävä puoli taas neutralisoi punaisuutta iholla. Tämä on myös peittävyydeltään medium.
Parhaimman tuloksen olen saanut Beauty Blenderillä, eli tykkään siis painella tätä ihoon jolloin saan halutessani vielä enemmän peittävyyttä ja kiinnitettyä meikin paikoilleen.


Eli näillä siis saan meikkini pysymään kauniina ja mattaisena pitkään "uuden" ihotyyppini kanssa.
Kiinnostaisiko teitä nähdä videotutoriaalia näistä tai postausta millaisen lopputuloksen näillä saa?
Hintaa tuotteilla on 9,90€ / kappale.Postauksen tuotteet saatu.