OOTD | BOYFRIEND JEANS

Mua ärsyttää. Mun iPad sanoi itsensä irti perjantaina ja sekosi ihan lopullisesti. Se ei reagoinut kosketuksiin enää kunnolla ja hyppelehti itsestään sivulta sivulle ees taas. Oli aika huvittavaa, kun se oli tossa pöydällä ja näyttö meni päälle itsestään ja se alkoi syöttämään pääsykoodia omin päin.
Olen tietenkin ihan hätää kärsimässä kun se on huollossa ja siinä on suurinpiirtein mun koko elämä. Tai oli. Muokkasin sillä mun kaikki kuvat ja nyt olo on aika orpo, eikä puhelimen näytöltä viitsi tihrustaen pelata edes Hay Daytä.
Nämä seuraavat kuvat sain joten kuten muokattua mun äidin tabletilla ja voin vaan sanoa ettei Samsungin tablettien kehittämisessä paljon järki päätä ole pakottanut. Koko talo on varmasti saanut kuulla, kuinka huono toi masiina on. Syyttäkää sitä kuvien lopputuloksesta.

Myös hyviä juttuja toki tähän viikkoon on mahtunut. Sain vihdoin uudet kuvausvalot, jes! Nyt kyllä valoa piisaa, että melkein silmiä kirvelee. Sainkin yhden videon kuvattua uusilla valoilla, kunnes poltin naamani Basironilla. Näytän ihan palovammapotilaalta. Olisi pitänyt ehkä tutustua tuohon myrkkyyn kunnolla ennen kuin hieroin sitä ronskilla kädellä naamaani. Nyt istun täällä Bepanthenit päässä ja rukoilen että tää lähtee pois. Tuskin hetkeen kuvailen meikkikuvia, kun eihän tähän kirvelevään hipiään voi edes mitään meikkiä laittaa. Ja toisekseen, noilla valoilla on vaikea huijata ketään vaan ne kyllä näyttää tilanteen karun totuuden. Näette kuitenkin tuon ensimmäisen kuvaussession tulokset myöhemmin!

d2 IMG_0084 d1 IMG_0068 d IMG_0052 d4
Jeans - Bershka // Shirt - GT // Jacket - Zara // Scarf - GT // Shoes - Nelly.com // Bag - Michael Kors // Sunnies - Ur & PennMitäs tykkäätte asusta?


18 kommenttia:

 1. Oommmmg kuinka ihana asu! Tykkään iha kympillä!! Ja sun hiukset on kyllä aika täydelliset ;)) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon, tosi kiva kuulla että tykkäät! :)<3

   Poista
 2. ihanat kengät! ja tuota tukkaa voisin kehua loputtomiin.. :)

  VastaaPoista
 3. Vitsi että oot upee!! <3 En ehkä kestä :') Ja auts, Basiron on kyllä aika tujua kamaa, poltin sillä kerran mun rintakehän kun en kanssa tiennyt ettei sitä kannata pyyhkäistä ihan kaikkein herkimmälle alueelle! Mutta on se kyllä tehokaskin ja mulla ainakin auttanut otsan näppyhin :) Toivottavasti sun kasvot paranee pian, huih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pauliina! :)<3 Joo mäkään en ihan vissiin ottanut tosissaan sitä kuinka tehokas se on ja hupsista vain.. Näpyt kyllä lähti, siitä pointsit mutta tää ihan korppukuiva nassukaan ei oo kiva.. :'D

   Poista
 4. Ihana valo kuvissa, ja toi sun fleda on kyllä huikea! :D

  VastaaPoista
 5. vitsi miten ihania kuvia, ihan huippua että jaat tänne välillä myös noita asukuvia!!<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tosi mukavaa että tykkäät näistä! :))<3

   Poista
 6. Vautsi mitä kuvia!! Miten joku osaaki olla noin upeesti kuvissa!! :o Tuo huivi on niin ihana! <3 Ja on sulla kyllä vaan niin kadehtittavan pitkä tukka!<3

  VastaaPoista
 7. Ihan täydellinen asu!<3 oot muutenkin tosi upee :)

  VastaaPoista
 8. Voi vitsit sun kanssa! Nää sun asukuvat on tuhottoman upeita! Ja sä todella tyylikäs :) Saa laittaa lisää. Kaunokainen ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3