INSJÖ INARI

Kenellä muulla on aina tavarat hukassa laukun pohjalla? Jep, ainakin itse olen isojen laukkujen ystävä ja kuinka ärsyttävää onkaan kaivaa sitä huulipunaa tai avaimia laukun pohjalta. Hyvin harvoin juuri se kaivattu juttu osuu ensimmäisenä käteen, ainakaan omalla kohdallani. Vaikka muuten olen hyvin järjestelevä ja melkeinpä organisointi-friikki, niin näkisittepä vaan mun laukun..

Olinkin hyvin iloinen saadessani Insjöltä testiin heidän Inari -sisälaukkunsa ja vieläpä aivan ihanassa keväisessä värissä.
Olisikohan tässä viimein ratkaisu kaaokseen?

IMG_3558

No olihan siinä. Kannan laukussani yleensä kaikenlaista pikkuroinaa. Heitän varmuuden vuoksi joskus mukaan ihan turhaakin kosmetiikkaa, mitä tuskin ovesta ulos lähtiessäni edes tarvitsen.

Insjöllä on valikoimissaan isompia sisälaukkuja sekä pienempiä, kuten tämä mun yksilöni. Vaikka siis käytän suurinpiirtein aina isoa laukkua, saan kaiken tilpehöörini kätevästi tähän Inariin. Lompakko mulla on varsin kookas myös, joten sen laitan ihan suosiolla yksinään laukkuuni. Joskus kuitenkin heitän tärkeimmät kortit tähän bagINbagiin ja kaikki mitä tarvitsen on mukanani.

IMG_3553

Sain myös mukana tämän söpön pinkin avainrenkaan, joten avaimet saa myös kiinni sisälaukkuun. Aika kätsyä, sanoisin!

IMG_3557 IMG_3554

Kuten sanottu, tilpehöörit pysyy mukana! Aion kuitenkin tulevaisuudessa harkita myös isomman sisälaukun hommaamista, joten myös isommat jutut, kuten kalenteri ja se lompakko mahtuvat samaan syssyyn.
Nyt tämä toimii mulla enemmänkin meikkipussina sisältönsä puolesta. Kesällä kuitenkin voisin kuvitella käyttäväni tätä pikkulaukkuna ja väripilkkuna jonkin rennon asun kanssa.

Suurena plussana mainitsisin vielä sen, että tämän kanssa laukun vaihtaminen kiireessäkin on kätevää. Siirtää vain tämän sisälaukun toiseen laukkuun ja kaikki tarvittava tulee mukana.
Mulla on kuitenkin ärsyttävä tapa, että aina kun tulen kotiin mun on ihan pakko noukkia kaikki tavarani pois laukusta omille paikoilleen ja pakkaan laukkuni aina uudelleen kun lähden johonkin.
Arvatkaa vain että unohtuuko multa aina jotakin kotiin..

IMG_3546

Tykkään myös siitä, että tässä on niin paljon taskuja. Kännykkä tuonne, huulirasva tänne ja kortit sinne.

IMG_3549

Jos haluat käydä tutkailemassa valikoimaa, niin Insjön sivuille pääset tästä. Siellä on tämän pirteän keltaisen värin lisäksi mm. sinistä ja mustaa.
Lisäksi mulla olisi tarjota teille alennuskoodia. Eli koodilla SANO1 saatte ilmaisen kuljetuksen.


Postauksen tuote saatu blogiyhteistyönä.

6 kommenttia:

 1. Mä kyllä tarttisin kanssa tällaisen. Mä rakastan vaihdella laukkuja, mutta sitten aika nappaan vain ne tärkeimmät siihen toiseen laukkuun. Tämmöisen kanssa olisi varmasti helpompaa, saisi ne kaikki kamat yhdellä kertaa.

  p.s. täällä on ihanan raikkaan näköistä :) Hienoja muutoksia olet tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosi kätsy just tossa. :) Varsinkin jos tykkää niitä laukkuja vaihdella tiuhaan niin todellakin.
   Kiitos, kiva että näyttää hyvältä täällä! :)

   Poista
 2. Ooh toi on kyllä kätevä ja pelastais kyllä allekirjottaneenkin laukkukaaoksen...ja minkä värinen! ♥ Ja banneri senkun paranee, näyttää taas tosi hyvältä nää "uudistukset" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi väri on vaan niin ah<3 *sydänsilmäinen emoji* Ja hei kiitos, tosi kiva että tykkäät uudistuksista! :))

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Suosittelen! Niin kätevä vaikka meikkipussina monien taskujensa ansiosta. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3