Kirkkautta iholle hedelmähapoilla

Olen varmasti nutissut teille ihoni kunnosta enemmän kuin tarpeeksi. Vaikkakin saan mukavasti kehuja kauniista ihostani, mutta kiitokset menevät täysin huolellisesti tehdylle meikkipohjalle. Voi pojat, mitä sieltä meikin alta löytyykään ja millainen meikitön peikko aamuisin kurkkaa peilistä.

Olen jo vuosia kärsinyt mustapäistä, enkä vaan pääse niistä pirulaisista sitten millään eroon. On kokeiltu vaikka mitä, kuten niitä nenälappuja mutta niistä en ole saanut minkäänlaista apua.
Toinen harmittava juttu on ihon sameus. Ihoni on toki sileä kuin vauvan pylly, mutta se on todella samea. En tiedä miten kuvailisin sitä parhaiten. Siis se on hyvin kalvakka, väsyneen ja tunkkaisen näköinen.

Haluankin esitellä teille yhden tuotteen, jonka olen ottanut aseekseni näihin ongelmiini..

IMG_4257

Madaran Kirkastava AHA kuorintanaamio uudistaa ja virkistää ihoa sekä puhdistaa ihohuokoset vähentäen ihon elottomuutta.
Hedelmähappoja sisältävä naamio kirkastaa ihon ja parantaa muiden kosmetiikkatuotteiden tehoa. Se poistaa kuolleiden ihosolujen kerroksen ja mahdollistaa vaikuttavien aineiden pääsyn syvemmälle ihoon.

Kuorintanaamiota suositellaan erityisesti väsyneelle ja elottomalle iholle, ikääntyneelle ja iholle jossa on ryppyjä ja juonteita, pigmenttiläiskiä, tukkeutuneita ihohuokosia tai aknea.
Erittäin kuiva- tai herkkäihoisille tuotetta ei suositella.

IMG_4250

Tuote itsessään tuntuu hyvin riittoisalta. Se ei ole ihan litkua, eikä täysin paksuakaan. Koostumuksesta tulee enemmänkin mieleen geeli. Tuoksusta en osaa sanoa, että onko hyvin "Madaramainen", kun Madaran tuotteista mulla ei ole minkäänlaista kokemusta ennen tätä. Tuoksu on kuitenkin aika voimakas, vähän yrttimäinen.

Iholle levittäessä se tosiaan siis tuntuu hieman geelimäiseltä ja jämähtää tai kuivahtaa hetken päästä naamioksi. Huomasin, että mukana näyttää olevan myös pienen pientä kimalletta.

IMG_4259

Naamio on aktiivisesti kuoriva, joten käytön jälkeen saattaa ilmetä punoitusta tai pientä polttelua, joka on täysin normaalia. Itselläni näitä ongelmia ei kuitenkaan ollut ollenkaan, vaikka ihoni välillä "hermostuukin" joistain tuotteista. Odotin automaattisesti tämän kanssa tulevan ärtyneisyyttä iholle, mutta mitään ei tapahtunut.

Haluan mainita tähän väliin, että myös äitini kokeili tuotetta iholleen. Itseasiassa äidille kävi niin hassusti, että sovitun 10 minuutin sijasta naamio jäikin kasvoille 45 minuutiksi. Olin aluksi valppaana puhelin kädessä katsomassa kelloa ja kyselemässä että tuntuuko miltään ja äidin piti vain käväistä keittiössä, mutta jäikin kokkaamaan kissalle ruokaa ja molemmat unohti täysin koko jutun. Hups. Nähtävästi siis naamio ei tuntunut miltään, heh.
Äidille kuitenkin myös jäi hyvät fiilikset naamiosta ja testailujemme perusteella naamio siis sopii erinomaisesti myös ikääntyvälle iholle. Käytön jälkeen ei myöskään esiintynyt ärsytystä tai kirvelyä, vaikka se olikin iholla reippaasti suositellun ajan yli.
Äiti sanoi myös, että iho näytti kirkkaalta ja kuulaalta sekä tuntui pehmeältä.

IMG_4263

Pakkauksen mukana tulevat myös selkeät ohjeet, jotka tulisi lukea huolellisesti läpi ennen käyttöä. Jos on epäileväinen, kuinka kauan ja kuinka usein naamiota tulisi käyttää, ohjeista löytää selkeästi listattuna suositukset eri ihotyypeille.

Käyttöohjeissa on myös muutama varoituksen sananen, kuten ettei altistumista auringolle tai solariumille suositella viikkoon naamion käytön jälkeen. Ohjeissa on myös maininta siitä, että ihon herkkyys saattaa voimistua jokaisen käytön jälkeen, sillä jokainen kuorinta poistaa pienen osan ihoa suojaavasta, kuolleista ihosoluista koostuvasta kerroksesta.

Uu, tyjyä tavaraa. Mutta kyllä kiitos, kuulostaa kuitenkin hyvältä!


IMG_4261 skin

No mitenkäs se iho? Olen enemmän kuin tyytyväinen!
Kuvan otin vain kahden käyttökerran jälkeen, mutta ero on huomattavissa. Huomasin sen eron itseasiassa jo ensimmäisen käytön jälkeen. Katsoin pois pesemisen jälkeen peilistä ihoani ja totesin että vau, tämä toimii! Melkein hävettää julkaista kuvat ihostani näin läheltä, mutta katsokaa tuota ihon sävyä!
Mustapäitä toki "jälkeen" -kuvasta vielä löytyy, mutta voisivatkohan ne pidemmällä käytöllä kenties kadota? Tämä on pakko jättää käyttöön pidemmäksi aikaa. Mustapäät eivät näytä enää ollenkaan niin hirveiltä ja tummilta, mitä "ennen" -kuvassa.
Mulla oli tämän käytössä pieni tauko, kun aloin pelleilemään Basironilla ja sen kanssa kun ei saa käyttää kuorintoja eikä kyllä olisi tullut mieleenkään. Mutta tällä mennään jatkossa, on tämä vain niin paljon miellyttävämpi kuin se pelottava Basiron.

Kuorintanaamiota saa tilattua muun muuassa Hyvinvoinnin.fi -verkkokaupasta. 
Suoraan tuotteeseen pääset tästä.


Tuote saatu testattavaksi blogin kautta. 
Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

6 kommenttia:

 1. Haha, pelottava Basiron -sitä se kyllä taitaa olla :D Mutta hei kiitti tästä vinkistä, vaikuttaa todellakin lupaavalta ja kokeilemisen arvoselta tuotteelta!! :)

  VastaaPoista
 2. Siis wou! Mikä ero ennen ja jälkeen kuvissa! Kyllä näkyy heti että iho on paremmassa kunnossa ja jotenki kirkkaampi :) itellä on kans tosi tunkkainen iho, joten tuo tuote ois kyllä niin tarpeen :D

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaa tehokkaalta! Pakko päästä kokeilemaan!:)

  VastaaPoista
 4. Näyttääpä tosi tehokkaalta, pitää laittaa ostoslistalle :)

  VastaaPoista
 5. Mulla odottelee tämä tuubi vielä korkkaamistaan, mutta nyt innostuin sen verran, että taidan kaivaa tämän aika nopeasti esiin :D

  PS. Kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos testistä ja hyvistä ennen-jälkeen-kuvista! Kyllä näyttää iho kirkastuneen selkeästi :) Happokuorinnat ovatkin tosi tehokkaita, omalle kuivalle iholleni käytän hieman varauksella.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3