BEAUTIFY.FI

Nyt haluaisin kertoa teille yhdestä sivustosta, josta itse käyn usein hakemassa vinkkejä ja helppiä kosmetiikkaostoksiin. Varsinkin arvokkaampien ja vaivan takana olevien meikkituotteiden hankinnassa käyn hakemassa täältä apua.

Kyseessä on siis kosmetiikkamedia Beautify.fi.
Beautify on kanava kaikenikäisille kosmetiikasta kiinnostuneille tiedonjanoisille, jotka haluavat varmistusta tuotteesta ennen ostopäätöksen tekemistä.
Sivustolla voit käydä lukemassa muiden kokemuksia ja arvosteluja jostakin tuotteesta, tai kirjoittaa sellaisen itse. Sivusto on nyt hieman uudistunut ja sivuilla vierailu on helppoa ja simppeliä.

beautify_logo_white_on_turq

Etusivulta pääset suoraan hakemaan tuotetta, josta kaipaat lisää tietoa. Vaihtoehtoisesti voit myös valita kategorian tai valmistajan, jos et hae tiettyä tuotetta, vaan vaikka yleisesti esimerkiksi meikkivoiteita.
Etusivulta pääset myös Beautifyn blogiin, jossa on myös mielenkiintoista kosmetiikka-asiaa!

Jos mielestäsi jokin tuote uupuu sivustolta, sen pääset lisäämään oikeasta yläkulmasta.

Beautify_screenshot

Minulta kiitosta Beautify saa siitä, että sieltä löytyy myös näitä ns. erikoisempia tuotteita, eikä vain niitä joita meiltä täältä Suomesta löytyy. Näin voin hieman nähdä, että kannattaako jotain tiettyä lähteä tilaamaan ulkomailta asti. Hypetetyimmät jutut tietysti yleensä löytyvät myös listalta.


Näyttökuva 2015-02-09 kello 1.04.45

Sivustolle pääset tekemään myös oman profiilisi. Sinne saat lisättyä monipuolisesti mm. hiuslaatusi, ihotyyppisi ja muita kosmetiikkahaasteita.Näyttökuva 2015-02-09 kello 0.15.05

Arvostelun kirjoittaminen on myös tehty vaivattomaksi.
Tuotteesta annat kokonaispisteet, suosittelisitko tuotetta, pääset valitsemaan valmiita vaihtoehtoja mistä voit valita oman mielipiteesi mukaan, sekä voit kirjoittaa oman kommenttisi.

Arvosteluissa myös näet, kuinka moni muu on valinnut esimerkiksi hyvän hinta-laatusuhteen tai hyvän levittyvyyden riippuen tietysti tuotteesta. Näin on helppoa ja selkeää nähdä nopeasti silmäiltynä, mitkä ovat muiden mielestä keskeisimmät seikat tuotteessa.


Näyttökuva 2015-02-09 kello 1.04.20

Beautify.fi :llä on tällä hetkellä menossa ihan huippuhyvä arvonta! 
Jaossa olisi kaksi kappaletta Body Drenchin Quick Tan -itseruskettavapaketteja. Pakettiin kuuluu Gradual Tanning Lotion, Bronzing Mousse ja Bronzing Lotion.
Arvontaan osallistut jättämällä minkä tahansa tuotearvion Beautyfihin tai/ja tägäämällä jo aikaisemmin tekemäsi arvion. Arvosteluja voit jättää niin monta kuin haluat. Voit myös halutessasi lisätä videoarvosteluja sivustolle. Arvion voi nykyisin tehdä myös rekisteröitymättä.
Arvontaan voit osallistua 10.2. asti.

Eli hopihopi tsekkaamaan sivustoa ja osallistumaan arvontaan! Mä ainakin tarvitsen kipeästi uusia itseruskettavia, joten hipsin tästä jättämään tuotearvion nyt heti!
Haha, mun piti eilen laittaa itseruskettavaa, mutta tottakai ne olivat menneet vanhaksi.. Toinen oli muuttunut vihreäksi ja toinen liilaksi. Ei kiitos. 


Postaus on toteutettu yhteistyössä Beautify.fi :n kanssa. En hyödy rahallisesti linkkien klikkaamisesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3