ELEGANCE WITH A TWIST BY LUMENE

Sain Lumenelta jälleen ihania juttuja testiin. *Syvä huokaus* Näitä uusia juttuja tulee Lumenelta kyllä ihan jatkuvalla syötöllä, en ole pitkään aikaan ollut näin innoissani jostakin merkistä.

Lumenen kevään 2015 kynsilakkakokoelman teema on Elegance with a twist ja siihen kuuluu 8 kynsilakkasävyä. Mukana on kauniita keväisiä sävyjä, kuten myös erikoisempana lisäyksenä kyyhkynharmaata, pellavaista beigeä sekä burgundya.


IMG_2652 IMG_2643 IMG_2694 IMG_2710 IMG_2656 IMG_2700 IMG_2673 IMG_2686 IMG_2651 IMG_2676

Innostuin siis kokeilemaan jokaista kahdeksaa lakkaa ihan kynsille ja ihan selkeät suosikit muodostui nopeasti!
Lapin taikaa -lakassa on todella upea pinta, josta tulee ihan mieleen helmet. Kyyhkynharmaassa Aamun tuoksua on mielenkiintoinen efekti kultaisine hilehippuineen. Polku rannalle -lakassa on myös kaunis kimalteleva pinta.
Tietysti ykköseksi ehdottomasti pääsee myös korallinen Tulee kevät sekä kirkas pinkki Poutapäiviä. Nämä tulee näyttämään niin hyvältä kun päästään kunnolla kevätfiiliksiin. Voin jo kuvitella nämä jonkin kauniin kukkapaidan kaverina, ah.

Ainut mikä ei ehkä ihan sytyttänyt, oli Ennen iltaa. Se ei ollut ihan peittävämmästä päästä. Muutamalla muulla sain täyden peittävyyden yhdellä lakkauksella, jotkut tarvitsivat kaksi kerrosta. Lakkojen alla mulla on nude geelilakkaus, jota en tietenkään lähtenyt viilailemaan pois kuvia varten, joten lakka voisi peittää paremmin ihan normaalilla kynnellä.

Loppuun voin vain todeta, että ihan huippuja lakkoja jälleen ja varmasti burgundy on parempi ilman geeliä alla. Ne kuivuvat nopeasti ja niissä on se kaunis kiilto, jota ainakin itse vaadin kynsilakaltani.
Lakat tulevat kauppoihin maaliskuussa.


Tuotteet saatu testiin blogin kautta. Minulta ei siis vaadita postausta saamistani tuotteista, vaan saan itse päättää, haluanko kirjoittaa tuotteista vai en.