Back to the blond!

IMG_5652

Blondissa ollaan jälleen, jee! Tai noh, kieltämättä puoliksi keltaisessa ja puoliksi hopeassa mutta menkööt. Pidin hopeanaamiota päässä vaikka miten kauan.. Mulla on ollut aina järjettömät vaikeudet saada tyveä blondattua ja se jää aina keltaiseksi. Se kuitenkin lähtee muutamassa pesussa ja hope so sama tapahtuu nyt. Mutta aika hyvin että kuitenkin niin tummasta pääsin tähän! Kyllä tää blondi on mun väri.
Kynsissä on muuten Lumenelta testiin saatu uuden kevätkokoelman kynsilakka, ihana! Niistä kirjoittelen myöhemmin lisää. Niin herkkuja kaikki, ehkä jotkut teistä on nähnytkin kuvan niistä jo instassa.

// I'm blond again, yei!! Okei well, it's half yellow and half silver. But I hope i'll get it silverblond again. Well, pretty good result even I had brown hair. This blond hair is so me, if I can say it like that. :D 

7 kommenttia:

 1. Näyttää tosi hyvältä, wau!:)

  Mullakin tyvi tuppaa jäämään helposti keltaiseksi ja muutenkin vaalennettu hius muuttumaan oranssihtavaksi mun voimakkaan punapigmentin takia. Oon ottanut tavaksi pitää hopeashampoota lähes kuivissa hiuksissa 30min kerralla noin puolentoista viikon välein, ja nyt hiukset kellertää paljon vähemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jes kiitti vinkistä! :) Laitankin nyt tollasen hopeanaamion kuivaan tyveen jos se nappais sen paremmin kuin märkään tukkaan.

   Poista
 2. Tosi kiva! Tää on paljon parempi! :)

  VastaaPoista
 3. Tykkäsin sun vanhastakin tukasta, mutta kyllä tää blondikin on upea! :) Mulla on kans punapigmenttiä sen verran, että tyvi varsinkin tuppaa jäämään keltaiseksi. Siksi käynkin kampaajalla, kun en itse vain jaksa säätää värjäysten kanssa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No mullakin sitten taitaa olla sitä punapigmenttiä, kun oon aina ihmetellyt sitä että miksi se jää niin keltaiseksi.

   Poista
 4. Sulle kyllä sopii tää vaalea sävy niin upeasti :) Ja niin ihanan vaalea onkin! Mitä ihmettä sä teit että sait tämmöiseksi?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3