Color WOW!

cw P1236654 colorwow

Oletteko kuulleet Color WOW tyviväripuuterista? No nyt ainakin olisi jo aika.
Joillekkin tämä taitaa olla jo vanha juttu, mutta mä pääsin tämän tuotteen kanssa tekemisiin vasta hetki sitten, kun sain sen maahantuojalta testiin. Olen niin vakuuttunut, että pakko jakaa tämä ihmetuote myös teidän kanssa.

Tämä Root Cover Up -tyviväripuuteri on siis täysin uudenlainen tapa saada hiukset freesiin kuntoon hiustenvärjäyksen tai kampaajakäynnin välissä. Puuteri on pigmenttistä ja riittoisaa sekä peittää erittäin hyvin tyvikasvun ja harmaat hiukset. Se pysyy hiuksissa seuraavaan hiusten pesuun asti ja siis kestää myös vesisateen valumatta otsalle.

Mun oma mielipiteeni on, että tätä on niin vaivaton käyttää. Väriä otetaan paketissa mukana tulevaan siveltimeen kuin luomiväriä ja sivellään jakaukseen osio osiolta. Jos hiukset ovat ponnarilla, kannattaa väriä sutia myös ohimoille.
Kuinka moni muu inhoaa tyvikasvua? Mä ainakin nostan käteni ellen molemmat pystyyn. Tyvikasvu pilaa mun mielestä koko yleisilmeen ja  tekee koko lookista huolimattoman.
Mä ainakin olen saanut tästä puuterista pelastuksen, sillä en viitsi jatkuvasti lähteä värjäämään hiuksia. Puuteri on ihan must, varsinkin tummatukkaisille, joiden oma vaalea väri puskee tyvestä jatkuvalla syötöllä. Tämä on myös esimerkiksi siinä mielessä kätevä, jos on jotkin juhlat tulossa ja juurikasvun värjäilyyn ei vain ole aikaa. Kunhan vaan kaivaa tämän kaapista.

Levitän tätä muotoilun jälkeen, eli kun olen tehnyt kampauksen, jakauksen yms. Ja tadaa, hiusten "face lift" on valmis ihan parissa minuutissa. Omani tosin saisi kieltämättä olla vielä yhden sävyn tummempi. Tosin mun kuvausvalo on niin kirkas, että hiusten kiilto saa tyven näyttämään vaaleammalta. Mutta kymmenen pistettä saa multa! Miksei kukaan ole keksinyt tätä aiemmin?

Sävyjä löytyy 6 erilaista. Platina, blondi, vaaleanruskea, keskiruskea, tummanruskea ja musta. Omani on Medium Brown. 


Color Wow -tyviväripuuteria saa mm. Pretty.fi:ltä täältä sekä Sokoksilta.

Ps. Tuote on tarjouksessa Pretty.fi :llä helmikuun ajan! 


Postaus sisältää affiliate -linkkejä. 
Tuote saatu testiin blogin kautta.

5 kommenttia:

 1. Onko sulla noin tummat hiukset? Näyttää kuvissa blondeilta :o tää vois olla kyllä hyvä, juurikasvua saa jatkuvasti olla värjäämässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on toi tyvi tosi tumma mut latvat tosi paljon vaaleammat. :)

   Poista
 2. Mä en tykännyt tästä vaikka kovasti olisin halunnut tykätä :/ Okei munkin oli asteen vaaleampi mitä olisin tarvinnut, mutta mun mielestä tän levittäminen oli aikaavievää ja sottaisaakin, kun sitä väriä pöllysi kädelle.. Ja kuitenkin kun pesen hiukset siinä 2-3 päivän välein niin ei sitä aika jaksa joka kerta uudelleen alkaa levittelemään. Ja mulla kyllä irtosi väriä tyynyliinallekin :/ Mutta jotta jotain positiivistakin, niin freesasi kyllä kivasti ja pelasti yhden tärkeän päivän, kun en olisi ehtinyt tyvikasvua kuitenkaan värjäämään!! :) Joten siinä mielessä ihan kätevä tuote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mulla taas on ihan päinvastaiset kokemukset! :D Mulla ei pöllynyt yhtään eikä sotkenutkaan. :) Mäkään en käytä tätä ihan joka kerta, jos ei ole mitään tärkeätä niin juurikasvulla mennään. Mutta muuten tää piristää ilmettä ihan kivasti.

   Poista
 3. Toi toimii hommassaan ihan hyvin eli levittyy ja peittää hyvin, mutta mulla ongelmana oli se että sitä väriä olis sitten naamassa ja sormissa ja kaikkialla pian ja hermot meni :-D En osaa olla kuitenkaan koko päivää koskematta tukkaani ja sitten kun kerran koski niin se siirtyi kaikkialle. Onneksi en itse ostanut vaan kokeilin kaverilta joka ihan samaa mulle kirosi :-D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3