BOOK OF BEAUTY

IMG_0461 IMG_0463 IMG_0464 IMG_0465 PicMonkey Collage9 IMG_0477 PicMonkey Collage00


Sain joululahjaksi aivan ihanan Viva La Divan Book of Beauty -setin. Esittelen tämän superpakkauksen vähän myöhässä mitä suunnittelin, mutta taitaapa näitä vielä Kickseistä löytyä, jos joku kiinnostui.
Setti muistuttaa hauskasti kirjaa (nimestäkin päätellen), johon sisältyy Book of Eyes sekä Book of Brows. Ja hei, miten kaunis pakkaus! Tätä säilyttää mielellään (ja melkein pakostikin) jossakin esillä.

Kulmakarvoille tarkoitetussa "kirjassa" on kätevästi jokaiselle sopivia eri sävyisiä puuterimaisia kulmavärejä, kulmavaha, voidemainen korostussävy, pinsetit ja kulmakynä. Mukana on myös ns. muotteja, joita on kolme eri mallia. Jos et tiedä, miten tai mihin muotoon kulmakarvasi muotoilisit, laita muotti kulmakarvojen päälle, "väritä sisään" ja nypi ylimääräiset karvat pois. How simple is that?!

Silmille tarkoitetussa setissä taas on 12 super pigmenttistä sävyä, poskipuna ja highlighter. Luomivärit yllättivät täysin pigmenttisyydellään ja levittyvyydellään, mutta ne on myös todella pehmeitä ja kermaisia. Tällä paletilla saa helposti toteutettua niin nuden arkimeikin, kuten myös tuomaan väriä ja näyttävän juhlalookin.
Tässä yksi meikki, jonka tein tällä paletilla.

// I got for christmas this Viva La Diva's Book of Beauty -set and I love it. 
This is actually really fun, because it reminds like a book (surprise surprise..). And the packing is so beautiful! Book of Brows has a really good set for every different kind of brows. Different eyebrow powder shades, wax, highlighter, pencil etc. 
All eyeshadows in Book of Eyes is actually really pigmented and beautiful. It's perfect for create basic nude-makeup or colorful party-makeup. 
Here is one makeup look, what I created with this palette. 


11 kommenttia:

 1. Oon hypistellyt tota kirjapalettia pari kertaa Kicksissä. Vaikuttaa ihanalta! Viva La Divan luomivärit on kyllä hintaansa nähden tosi hyvää laatua. Mulla on kyseisen merkin kopio Naked2-paletista, enkä oo kokenut enää tarpeelliseksi hankkia alkuperäistä versiota.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana! :) Mäkin yllätyin kuinka pigmenttisiä nää on hintaansa nähden kun on munkin ensimmäisiä luomivärejä Viva La Divalta.

   Poista
 2. Luulin ekoista kuvista, että kyseessä on joku kalliimpi merkki. Tosi kaunis ulkoasu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookkin, ihanan kaunis ja yleellinen! :)

   Poista
 3. Oi miten ihania noi luomivärit on! Silmään pisti heti tuo kirkkaan sininen =) Mun pitää ehdottomasti ruveta kokeilemaan enemmän Viva La Divan luomivärejä, tällä hetkellä ei taida löytyä iteltä kuin ihan muutama!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Munkin on pakko jatkossa hommata tältä merkiltä enemmän luomivärejä, niin hyvä tää on. :)

   Poista
 4. Hei! Onko nuo kulmavärit mattoja ja kuinka pigmenttisiä? Mietin vaan että voisiko niitä käyttää myös luomiväreinä, sais mukavan lisän paletin luomiväreihin... :) kiitokset ihanasta blogista ja videoista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mattoja ja pigmenttisiä! Joo miksei voisi käyttää. Itse asiassa kiitti ideasta, mulle ei tullutkaan tota mieleen! :) Siinä sopiva mattaruskea varjostuksiin.
   Ihanaa että tykkäät! :)<3

   Poista
 5. Onpa muuten söpö setti :) Jos tätä vielä löytyy, niin voipi olla, että pitää ostaa :D

  VastaaPoista
 6. Mäkin hypistelin tätä settiä KICKSissä, mutta toistaiseksi en ole vielä malttanut tätä ostaa :P

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3