Viime hetken meikkivinkki uuteenvuoteen

Melkein jokainen nainen (miksei mieskin) haluaa varmasti säihkettä ja glamouria uudenvuoden meikkiinsä. Jos et kuitenkaan halua vuorata koko luomea glitterillä (niinkuin mä tein kauneustubettajien joulukalenterissa), niin kannattaa katsastaa tämä varsin hyödyllinen vinkki.
Pientä glitteriä ja kimallusta saa vaivatta meikkiinsä näillä Lumenen Glitter Top Coat mascaroilla, jotka ovat osa heidän Party Collectionia.
Nämä ovat mun henkilökohtaisia suosikkeja ja päätyy ehdottomasti myös mun meikkiin uutenavuotena, jos nyt meikkaan ollenkaan.
Näitä löytyy vielä kaupoista ja hintaa on muistaakseni 12,90.

IMG_9344 IMG_9350

Sävyvaihtoehtoja on kulta sekä hopea. Näissä ei ole perinteistä ripsivärin harjaa, vaan tällainen mielestäni ruuvia muistuttava aplikaattori.
Harjalla saattaisi ehkä helpommin vetää överit ja glitteriä tulisi liikaa koko ripsiin. Tällä saa sipaistua juuri sen verran kuin haluaa ja vaikka vain kärkiin.

IMG_9347 IMG_9316

Mun mielestä näissä on juuri se hyvä puoli, että välttämättä ihan suoraan katsottuna ei näyttäisi siltä, että olet laittanut glitteriä ripsiisi vaan hilehippuset välkehtivät kauniisti niiden osuttua sopivasti valoon.

IMG_9312

Tästä kuvassa näkyvästä meikistä on muuten tulossa myöhemmin lisää kuvia!

Huomenna uudenvuoden aattona koittaakin se Niilon polvileikkaus ja olen ihan kauhuissani. Pelottaa ihan älyttömän paljon. Niilolla on jonkin verran ylipainoa ja pelkään nukutusta ja sitä, jos hän vaipuukin ikiuneen.. Lääkärin mukaan suurempaa huolta ei ole ja yritänkin pitää mielen kirkkaana. Sain kutsun myös uudenvuoden juhliin, mutta pohdin jäänkö kotiin Niilon kanssa vaikka tietysti äitinikin pärjäisi Nipan kanssa. En vaan ole ollut piiitkään pitkään aikaan kunnolla ulkona.

Jos en enää myöhemmin postaa, niin hyvää uuttavuotta kaikille teille mahtaville tyypeille sinne ruudun toiselle puolelle! <3


Tuotteet saatu testiin blogin kautta.

3 kommenttia:

 1. Kyllä se sun kissan leikkaus hyvin menee usko pois. Mun kissalla katkesi kaikki varpaat yhdestä jalasta ja se on puolessavuodessa leikattu kaksi kertaa. Tällähetkellä se kävelee kaikilla tassuilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin se sitten menikin luojan kiitos, olen niin helpottunut. :) Oi oi huh, eipä helpolla ole sunkaan kissa ole päässyt. Onneksi kuitenkin kävelee! :)

   Poista
 2. Tää glitterharakka on ihan in lööv ja pakko varmaan hankkia tuollainen :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3