NYE INSPIRED MAKEUP LOOK

3 4 IMG_8624 1

Uudeksi vuodeksi yleensä päädytään aikalailla perussävyihin ja klassisempiin meikkihin, kuten smokey eye lookkiin, mustaan, ruskeaan tai hopeaan. Mä tunnetusti tykkään rikkoa hieman rajoja ja suosittelenkin kokeilemaan uuden vuoden meikiksi jotakin "normaalista" poikkeavaa. Nyt kun siis saa oikein kunnolla tälläytyä ja näyttää upealta!
Kuka sanoi, että värit sopivat vain kesään ja talvella pitäisi käyttää tylsempiä värejä?
Siksi innostuinkin kokeilemaan sinisenvihreän ja kultaisen yhdistelmää. Tästä on tulossa myöhemmin tutoriaali videon muodossa ja sanon jo nyt, että tämä on niin yksinkertainen toteuttaa ja jokainen varmasti onnistuu tässä.

/ New year is coming and I desided to make this look for a inspiration for you. Mostly people choose basic colors for their new year makeup look, like black, brown or silver and smokey eye seems to be really popular. I wanted to create a combination of greenish blue and pop of gold. I post later a video tutorial about this look and I promise that it is really easy to create.

eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MUG Mermaid
Makeup Revolution Colour Chaos 
MUS Eyedust Carat
Lumene Eyepencil 9
Lumene Intense Liner Intense Black *
Natural Code by Lumene Eye Dramatizer Dual Drama Mascara *
Red Cherry #43

brows:
Lumene Eyebrow Powder *
Lumene Eyebrow Pencil 2 *
Lumene Eyebrow Wax *

lips:
Seppälä Lip Liner Rose Touch * = Saatu / Gifted 

5 kommenttia:

 1. Sain joululahjaksi Sleekin Sparkle 2 paletin, ja ihan ensimmäisenä silmään osui vierekkäin olevat kultainen ja sinisenvihreä nappi, ja mietin miten kivalta ne näyttäisi yhdessä, jos laittaisi kultaista vain luomen keskiosaan. Ja nyt tulin illalla vilkaisemaan seuraamani blogit uusien päivityksien varalta, ja tässäpä tämä sinun meikkisi olikin. Oli kyllä niin nappiin samanlainen, mitä olin joulu-aatosta asti ajatellut että ihan hämmästyin :D upea tuo sinun tuloksesi, toivottavasti minä onnistun edes lähes yhtä hienosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh mikä sattuma! :) Oli pakko käydä googlettamassa toi paletti kun en itseasiassa ole kuullutkaan siitä ja vau mitkä sävyt, pakko saada itsekin. :D Ja itseasiassa just samanlaiset noi siniset ja kultainen mitä mäkin tässä käytin. Onnistut varmasti! :)

   Poista
 2. VOU ihan tajuttoman kaunis meikki -taas kerran! :D Oot kyllä hands down mun yks lemppari kauneusbloggaaja/vloggaaja! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos todella paljon, ihana kommentti! :)<3

   Poista
 3. Tää on törkeen upea meikki! Niin ihanasti käytetty värejä jälleen kerran. Olet niin taitava ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3