TODAY'S MAKEUP | LUCKY GRASSHOPPER


IMG_6482 IMG_6478 IMG_6561 IMG_6492

Yleensä mulla on noin 30 sellaista ihan hyvää kuvaa, joista on vaikea valita ne parhaimmat tänne blogiin. Nyt kuitenkin tuntui siltä, ettei mikään kuva ollut järin onnistunut. Yleensä mulla on niitä kuvia kamerassa kuitenkin noin 200 samasta meikistä. Juu kyllä haha..
Anyways, päästin mun värihimon hieman jo valloilleen, vaikka tämä on vielä aika laimeaa siihen väri -ilotteluun mitä haluan päästä toteuttamaan. Tänään saapui mun hartaasti odotettu paketti Makeup Revolutionilta jossa oli mukana sellainen väripläjäys että huh.
Haluatteko muuten että esittelisin tuon tilauksen videolla vai kuvina?


eyes:
MAC An Amorous Adventure Quad - Sex & The Oyster (LE) , Black Tied
Essence Metal Glam Eyeshadow - 11 Lucky Grasshopper
Make Up Store Microshadow - Boheme
Essence Mono Eyeshadow - 03 Starlight
Blush Professional 88 Colour Precious Metals
BareMinerals Glimmer - Nude Beach
Rimmel Scandaleyes Shadow Stick - Blackmail

lips: 
Make Up Store Lipgloss - Daisy

9 kommenttia:

 1. Ois se ihan kiva jos videolla esittelisit! <3

  VastaaPoista
 2. Ois se ihan kiva jos videolla esittelisit! <3

  VastaaPoista
 3. Miten sulla on kuvissa ja videoissa näin upea valo? :) Käytätkö jotain kuvaukseen tarkoitettua valoa, jos käytät niin mitä :) ?

  VastaaPoista
 4. Äää miten ihanat värit ja meikki, ei täällä kommenttiboksissa voi muuta kuin kehua ja toistaa itseään heh! :D Mua kiinnostaisi nähdä tilauksen esittely ehkä videolla. Oon ite suunnitellut (lompakon salliessa haha) tilaavani niitä Makeup Revolutionin huulilakkoja kokeiluun, ja luomiväreistäkin oon lukenut ihan positiivisia kokemuksia - eikä voi kiistää etteikö edullinen hintakin houkuttelisi... :D Mielenkiinnolla siis postausta/videota sun tilauksesta ootellen!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :) Okei mä taidan tehdä videon! Niitä onkin jonkin verran niitä tuotteita niin eipä tule ainakaan kilometripostausta swatchi kuvineen päivineen. ;D Joo mäkin oon ymmärtänyt että niiden tuotteissa on hintalaatu suhde kohdillaan. Kiva kattoa että millaista mielipidettä mä noista saan. :)

   Poista
 5. Ehdottomasti videota kehiin :) Upea väriiloittelu meikki, hyvin oot osannut yhdistää vähän erikoisemmat värit yhteen - itselle ei olisi tullut mieleen tuollainen väriyhdistelmä, mutta hyvinhän se näyttää toimivan :)

  VastaaPoista
 6. Mun kommentti taisi kadota jonnekin... :( Mutta siis sitä vaan, että kuvat on musta ihan huikeita, ja mä olen jo ihan sun meikkien fani! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3