Oletko muistanut jo äänestää?

Tänään 17.12. on viimeinen päivä aikaa osallistua Mtv :n kauneusvinkit -sivuston kilpailuun, jossa äänestetään upeinta juhlalookkia. Kannattaa käydä antamassa ääni, sillä kaikkien osallistujien kesken arvotaan 100 euron arvoinen Lumene-tuotepaketti.

Mulla on kilpailussa mukana kaksi kuvaa. En tietenkään pakota teitä äänestämään juuri mua, mutta jos sun mielestä mun jompi kumpi meikki olisi se upein juhlalook, niin olen enemmän kuin onnellinen äänistä. :)
Ajattelin vain vinkata vielä teille tästä kilpailusta ihan näin viime metreillä, sillä palkintokin tässä kilpailussa on ihan huippu.

Äänestämään pääset tästä.

3 kommenttia:

  1. sori ku kyselen taas, mutta osaatko sanoa tohon mun kysymykseen tossa labello videon kommentis, tai siiis sielä kyselin vähän apua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itseasiassa juuri äsken vastasin sulle siellä. Pahoittelut kun mulla kesti vastata. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3