MAKEUP REVOLUTION COLOR CHAOS

Alan pikku hiljaa purkaamaan mun Makeup Revolutionin tilausta ja ensimmäisenä on vuorossa Colour Chaos -paletti. Se on mun ehdoton suosikkini ja tätä odotin kaikkein eniten mun koko tilauksesta. Mun odotukset tätä kohtaan oli myös hirmu korkealla, eikä tarvinnut todellakaan pettyä. Ja kaikki tilauksen tuotteet olivat siis ihan älyttömän halpoja!

Ja mitä tämä sitten maksaa? Punnissa tämä paletti on 6 puntaa, joka on euroissa 7,60 €, eli ei todellakaan paha. Sillä hinnalla kuitenkin saa 18 erikoista sävyä. Yleensä tällaisia erikoisia sävyjä sisältäviä paletteja on harvemmassa tai kalliimmilla merkeillä, joten pointsit tälle!

IMG_7073 IMG_7074


Omiksi sävysuosikeiksini tästä paletista ovat nousseet ehdottomasti Over-bored, Toxic apple-tini, Tom Tom ja Me Three.
Kiitosta tälle paletille antaisin myös siitä, että siitä löytyy hyvä häivytyssävy, joka tasapainoittaa tätä värien sekamelskaa. Sillä on myös hyvin osuva nimi, eli Calm me down. Hyvä juttu tässä paletissa on myös täysin valkoinen mattasävy sekä ihana shimmerinen hopea, jolla saa tuotua kimallusta meikkiin.

IMG_7076

Kaikki neliön muotoiset napit eli ylärivit, ovat shimmerisiä sekä nuo pyöreät napit ovat mattoja.

Monet varmasti myös huomasivat, että paletti muistuttaa hyvin paljon Urban Decayn Electric -palettia. Ylärivien jotkin sävyt ovat juuri eikä melkein samankaltaisia Electric -paletin kanssa.
Tässä paletissa on ylärivissä myös punertavampi ruskea Ammunition ja sen vieressä tummanvihreä Deliver me, joita ei Electricissä ole. Ne ovat myös hyviä sävyjä rauhoittamaan muuten värikästä meikkiä, eli jälleen plussaa tälle paletille!
Jos haluat Electricin kaltaisen paletin halvalla, niin suosittelisin kääntymään tämän puoleen! Merkiltä löytyy myös "kopiot" Urban Decayn Naked -paleteista.

IMG_7086 IMG_7088

Olen todella yllättynyt vieläkin, kuinka pigmenttisiä sävyt ovat tämän paletin hintaan nähden.
Viime meikissäni käytin paletin sinisiä sävyjä, joilla sai todella kivaa jälkeä aikaiseksi.
Olin varautunut, että saan käyttää paaaljon pohjustajaa sävyjen alle tai joudun turvautumaan johonkin toiseen palettiin tämän lisäksi. Mun epäluuloisuus oli kuitenkin ihan turhaa.

IMG_7090

Miltä paletti näyttää teidän silmäänne? Yei vai nei näin kirkkaille sävyille?