Kauneustubettajien joulukalenteri - Luukku 15 (Glittermeikki)

Käytetyt tuotteet/Products I've used:
Pohja / Base:
Lancome Teint Miracle
Bobbi Brown Corrector 
Maybelline Ever Fresh Concealer
Lumene Roosanauha irtopuuteri *
Lumene Arctic Sun Aurinkopuuteri - 1 Päivän hehku
Anastasia Contour Kit
Catrice Defining Blush - 020 Rose Royce
Silmät / Eyes:
MAC Paint Pot - Painterly 
Smashbox Full Exposure
Hopea Glitter + Duo ripsiliima
Lumene Intense Liner - 1 Intense Black *
Oriflame The ONE 5-in-1 Wonder Lash Mascara
Lumene Glitter Top Coat Mascara *
Red Cherry #43
Huulet / Lips:
Labello Vitamin Shake Acai & Wild Apple *

7 kommenttia:

 1. Kaunis meikki as always, noi ihanat korvikset mätsää kyllä täydellisesti noihin hilesilmiin ♥ Mä ainakin henk.koht toivon ettei videot katoa sun blogista kokonaan, nouuu! Musta ne on ihanan selkeitä, hyvälaatuisia ja mielenkiintosia katsoa - jotkut jutut on myös jotenkin helpompi tsekata videolta. Se että sulta on löytyy sekä videoita että postauksia/kuvia täältä blogin puolelta on musta parasta - tuo monipuolisuutta :) Ymmärrän kuitenkin ton että aikaa niihin menee todella paljon (oh god jos miettisin itseäni kuvailemaan videoita useasti viikossa, hanskat ois jo lentäny tiskiin...) ja jos jokin itseä häiritsee niin siinä ei niin mikään tunnu auttavan... :D Ehkä videopaussi voi olla siis hyvästä! Huh tulipa nyt pitkä kommentti, jokatapauksessa mä tykkään katsella, tuli sitten videoita tai kuvia tai molempia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :)<3 Kiva kuitenkin kuulla että tykkäät mun videoista ja oonkin saanut kiitosta, että ne on selkeitä mikä on ihan huippua. :) Se tarkoitus niissä just on, että ne olis helppoa kateltavaa ja niistä ymmärtäisi jotakin. Ehkä piiskaan itteeni liikaa ja vaadin itseltäni liikaa ja sellasia asioita joihin en pysty, sellainen mä vähän oon.. :D Tietty kun noita videoita tekee suht usein ja mulla menee aikaa niihin itse kuvaamisesta editoimiseen noin 8 tuntia, niin pieni hengähdys on ehkä paikallaan. :D :)

   Poista
 2. niin upee meikki taas, mun kommentit toistaa itseään mut oot vaan niin taitava :D

  VastaaPoista
 3. upea meikki taas jälleen! <3 oot paras! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana meikki! ♥ Mä niin haluan kokeilla tätä itsellenikin, wau! :) Mä tykkään sun videoista, kun niissä näkee ihan konkreettisesti mitä oot tehnyt ja miten. :) Toki ymmärrän videoinnin ja muokkailun aikaa vievän ominaisuuden, ja itsestäni tunnistan kanssa tuon piirteen, että jos joku ei ihan mee nappiin niin sitten ei tekisi mieli julkaista mitään ollenkaan. Mutta teet miten itse parhaimmaksi koet! :) Oot kyllä sellanen taituri!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3