LIVBOX | JOULUKUU 2014

Huom! Jos et ole saanut boksiasi vielä, niin skippaa tämä postaus jos et halua pilata yllätystä.

IMG_7598 IMG_7599 IMG_7600

Yhyy, viimeinen boksini! Voitin tammikuussa yhdestä blogiarvonnasta vuoden Livboxit ja tämä on nyt sitten se viimeinen. Menipäs aika nopeaan..
Vielä en ole varma tilaanko jatkossa bokseja, vähän kyllä kutkuttaisi tilata. Onhan tämä ollut ihan mukavaa kun kerran kuussa saa ylläripaketin. Tammikuun boksissa tulee kuitenkin jotain ihan huikeaa, silloin kun en itse sitä saa.

Joulukuun boksiin olin ehkä aavistuksen pettynyt. Annan kuitenkin ylistystä siitä, että boksissa tuli mukana kaksi meikkituotetta. Testaan innolla!
Muuten odotin hieman jouluisempaa ja hemmottelevampaa boksia. Ehkä suihkugeeli, glitterinen kynsilakka tai vaikkapa luomiväri?
Boksissa tuli myös 4 kappaletta käsintehtyjä tryffeleitä. Aikamoinen pettymys, sillä kaakaoallergisena, maitoallergisena sekä keliaakikkona eipä juuri ollut mulle iloa. Meni kuitenkin heti parempiin suihin.

Paese Silmänrajauskynä (Ovh 4,95 € / 3g)
Musta, vedenkestävä silmänrajauskynä sisältää juhlakauteen sopivaa glitteriä.

Calvin Klein Reveal EdP (Ovh 48 € / 30 ml)
Lämmin itämainen tuoksu, jossa on karkean suolan tuoksuvivahde. 

Vichy Aqualia Thermal Rich (Ovh 25,90 € / 50 ml)
Vahvistava ja rauhoittava, 24H kosteuttava voide.

Rimmel ScandalEyes Retro Glam Mascara (Ovh 11,50 € / 12 ml)
Tiimalasinmuotoinen harjaosa myötäilee ripsirajaa, taivuttaen ripset ylös- ja ulospäin. Lopputuloksena on pitkät, tuuheat, näyttävät ripset ja avartunut katse.

LV Täyteläinen jalkavoide (Ovh 5,50 € / 75 ml)
Jalkavoide sisältää runsaasti kosteuttavia ja hoitavia aineita, kuten 20 % kosteuttavaa glyserolia, joka auttaa pehmentämään kuivat ja karheat jalat ja kantapäät.

Calvin Klein Euphoria Gold EdT (Ovh 36 € / 30 ml) (miehelle)
Aistikas, mausteinen ja itämainen tuoksu miehelle, joka haluaa tulla huomatuksi ja että hänet muistetaan. 

Tuoksunäytteestä en tykännyt ollenkaan, taitaa mennä roskiin. Poikaystävä piti omastansa ja sanoi, että kyllä se käytetyksi tulee. Pitää varmaan varautua migreeniin..

Mitä te piditte tämän kuun boksista?