SOME SALE SHOPPING

Kicksin aleista löydän aina jotakin ihanaa kivaan hintaan. Niin kävi taas reilu viikko sitten, kun hyörisin aletuotteiden ympärillä pitkän tovin ja käteni oli ihan sotkussa monista swatcheista.
Miksi aina kun tällaisia tilaisuuksia tulee, että voisi ostaa vaikka mitä, mutta kukkaro ei anna niin myöden? Olisin voinut ottaa kaikki alessa olevat MUS :in tuotteet mukaani! Muutama kiva juttu kuitenkin lompakon tilanteesta huolimatta lähti mukaan.

IMG_4227


Mä aina kasvatan Make Up Storen kokoelmaani, kun niitä on niin hyvässä alessa juuri siellä Kicksissä. Sävyjäkin on yleensä mukavasti tarjolla, eikä vain ne ns. "rumimmat" yksilöt, jotka ei muuten mene kaupaksi. Toisaalta, en osaisi edes nimetä mikä olisi ruma luomivärin sävy. Mulle käy kaikki!

Tällä kertaa ostin kaksi Microshadowta. Mä tykkään todella paljon näistä MS luomiväreistä, enemmän kuin Cybershadoweista. Näissä on mukavasti pigmenttiä, sekä nämä ovat pehmeitä ja helposti levittyviä.
Tällä kertaa nakkasin ostoskoriin sävyt Boheme sekä Choco d' or. Mulla löytyy laatikoista monen monta lilaa luomiväriä, mutta juuri tällaista kaunista murrettua lilaa ei tainnut vielä löytyä. Nimensäkin mukaisesti, siitä todellakin tulee mieleen oikein boheemi lilac. :D Olen ehtinyt jo turmellakin uutta söpöläistäni..
Choco d' or on myöskin todella kaunis vihertävän ruskea, josta löytyy myös kultaista hilettä joukosta.
Nämä taisivat olla viiden euron paikkeilla kappaleelta.

IMG_4228


Aina jos aleista löytyy Eyedusteja, nappaan ne myös äkkiä mukaani. En löytänyt mistään testereitä, joten googletin äkkiä sävyjen nimet joiden kuvista ei kyllä saanut mitään selvää, eli ostin siis kuin sikaa säkissä. Hyviksi osoittautui kuitenkin sävyt.

Kultainen Carat on ehdottomasti suosikkini. Se on todella kaunis kultainen, joka on ollut käytössä jo useassa meikissä. Tykkään töpötellä tätä hieman luomen keskelle kimaltelemaan kauniisti, jos siis silmämeikissä yhtään on tähän sopiva sävy. Chocolate Fondant on myös mielestäni kaunis, mutta jää kuitenkin kakkoseksi Caratille. Se on tumma, joten myös hieman epäkäytännöllisempi. Suunnittelen kuitenkin kokeilevani tätä jossain tummanruskeassa/mustassa smokey eye -meikissä. Tämä vaan sotkee ihan älyttömästi. Not fun.
Tykkään yleensä käyttää pigmenttejä ja muita jauhemaisia luomivärejä kostealla siveltimellä, mutta Eyedusteista pidän enemmän kuivana levitettynä. Näistä lähtee myös hyvin pigmenttiä iholle kuivasta siveltimestä huolimatta.
Hintaa oli myös noin vitosen kipale.

IMG_4230


Otin myös hätäiset swatch kuvat näistä. Microshadowit eivät näytä kuvassa kovin pigmenttisiltä, sillä valaistukseni söi aika suuren osan pigmentistä. Swatchit on myös tehty ilman pohjustajaa. Eyedustit taas näyttävät juuri eikä melkeen siltä mitä ne oikeasti ovat. Ja tosiaan kuivalla siveltimellä, ei paha.

koll


Sitten nämä räpsyttimet joista olen todella innoissani. Ostin nämä oikeastaan hetken mielijohteesta, mutta kyllä näillä tarkemmin ajateltuna saa varmaan jotain todella kivaa aikaiseksi. Hintaa näillä oli vain kaksi ja kolme euroa, joten olisi ihan hyvin voinut ottaa useamman parin samalla.
Älkää nyt kuitenkaan kuvitelko, että ostin nämä sitä varten että näillä jossain kävisin pyörähtämässä. Enemmänkin ajattelin käyttää näitä jossain erikoisemmassa meikissä tai ihan vain kuvissa nämä on varmasti todella siistit. ;)

IMG_4233

4 kommenttia:

 1. Kaikkee kivaa löysit! Itse asiassa löysin tämän blogin about minuutti sitten ja rakastuin heti. Jään varmasti lukijaksi! :) voisitko kertoa jotain itsestäsi ja blogistasi? ( niinkuin tämän kommentin vastauksessa )...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät ja tervetuloa seurailemaan! :) Itseasiassa lisäsin juuri hetki sitten uutena juttuna tänne blogiin tuonne oikeaan reunaan pienen info tekstin. ;)

   Poista
 2. Luin vasta nyt tuon postauksesi loppumassa olevista tuotteista ja minulla olisi yksi kysymys... Miten käytät tuota neutrogenan daily scrub-voidetta? Päivittäin vai kerran viikossa? Annatko sen vaikuttaa iholla? Missä ajassa tuloksia alkoi näkymään?

  Laitoin tän kommentin tän postauksen alle että kysymys tulisi varmasti perille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, tosiaan jäi lisäämättä tuohon postaukseen miten käytän sitä. Teen kyllä ihan pian postauksen ihonhoidosta ja kerron tuostakin siinä lisää. :)
   Mutta kuitenkin, siis se vähän vaihtelee miten usein käytän sitä. Mun mielestä voi käyttää ihan päivittäin, en ole huomannut mitään haittaakaan. Ihan kuinka vain itse haluaa. Se on mulla ainakin niin hoitava ja pehmittävä. Hieron sitä hetken aikaa ja pesen samantien pois. Ja mä huomasin jo heti ensimmäisen käytön jälkeen, että iho on todella kirkas. En osaa ihan tarkkaa aikaa tuloksista paremmin sanoa.

   Poista

Kiitos kommentistasi, toivottavasti viihdyt blogissani! <3