LIVBOX | MARRASKUU 2014

Tänään oli todella mukava päivä. Tänne Turkuun satoi ensilumi, jota olen ehtinyt odotellakin jo pikku hiljaa. Nyt tosin sitten tulee vettä ja sinne menee se odotettu lumi.. Sen lisäksi lisäilin tänne hieman tunnelmavalaistusta toisin sanoen siis jouluvalot (heh) sekä taisin kuunnella parit joululaulutkin. Miten niin oon aikaisessa?
Tämän kaiken fiilistelyn lisäksi aamupäivällä postimies toi mulle marraskuun Livboxin. Ihan parasta.
Katsotaan mitä tuo boksi piti tässä kuussa sisällään..

livbox


Boksin teema oli tässä kuussa Hollywood. Myös rusetti ja tuo paperi joka kätkee kaikki ihanuudet sisälleen, olivat kauniin kultaisia.
Teeman tajutessani ja vuodenajan huomioon ottaen unohtamatta pikkujoulukautta, odotin ehkä enemmänkin hemmottelutuotteita tästä boksista. Jotakin yleellistä, ehkäpä talvisia tuoksuja ja punaisia värejä. En kuitenkaan valita, tämäkin oli kiva boksi.

IMG_4330
IMG_4331

Bernard Cassiere Blueberry Overnight Cream Mask: 
Aivan tuntematon merkki mulle, kiva päästä kokeilemaan jotain uutta! Tuotetta voi käyttää yövoiteena, taikka paksummin levitettynä yön yli vaikuttavana naamiona. Lupaa ihon olevan aamulla raikas ja joustava sekä vähentää punakkuutta. Niin ja tämä sisältää mustikkaa! (Ovh 48 € / 50ml)

Natural Code By Lumene Candy Smile huulikiiltokynä: 
Ehkä pieni pettymys, sillä olen aiemmin saanut Lumenelta juuri samaisen huulikiiltokynän testiin. Tietysti niitähän on monia, joilla tällaista ei vielä ole niin varmasti joillekkin muille iloinen yllätys. Nämähän ovat olleet aika monen suosikkeja tässä syksyn aikana. Tykkään kyllä tästä, mutta katsotaan mihin kynä päätyy. Tähän vuodenaikaan sävy ei ehkä ole se parhain. Sävy on siis Cotton Candy. (Ovh 9,90 € / 1,8 g)

Marvis Cinnamon Mint:
Jes, näitä olen halunnut testata! Jo pakkauksensa puolestakin, tämä on kyllä houkuttelevan näköinen. Tahna on kanelinmakuinen sekä -tuoksuinen, joka hieman mietityttää mutta samalla kokeilen tätä todella innoissani. Haluan jo pikku hiljaa kaapit täyteen jouluisia tuotteita! (Ovh 4,55 € / 25 ml)

Ibero Irtoripset:
No tämä oli mielestäni ehkä ainut tuote, joka sopi teemaan. Näissä mun silmä osui heti hyvin paksun näköiseen ripsinauhaan, joka hieman mietityttää. Sopii varmasti silloin, kun käyttää eyelineria. Mitä siis en koskaan juurikaan käytä. Olen myös RedCherry -tyttö henkeen ja vereen, joten saas nähdä mitä näille tapahtuu. (Ovh 7,90 €)

Bangerhead BangerTweezer:
Pinsetit boksissa ei ollut varmaan monelle mikään riemunhuudon paikka, mutta itse olin hyvinkin innoissani. Mun on pitänyt jo pitkään ostaa uudet teräväkärkiset pinsetit, sillä nuo mun vanhat on ainakin 15 vuotta vanhat. Äiti vielä korjasi että ainakin 20 vuotta. Haha, mutta hyvin on kestäneet! Saa nähdä miten nykypäivänä valmistetut pinsetit kestävät.. ;) Nämä tuntuivat hyvältä kädessä ja jokusen kulmakarvankin ehtisin jo nyppäistä. Toimii! (Ovh 8,80 €)
Boksissa tuli myös viiden euron alennus Bangerheadille. Mä harvoin käytän näitä etujuttuja, joten taitaa sekin jäädä.

Mitä ajatuksia tämän kuun boksi teissä herätti? :)